kameru pro obapavelik_cz píše:Mno řekl bych, ře Kubík má psychickou výhodu laminátu, Georg zase 50 koní na rovinkách na víc. Mno nechcete si dát někdo kameru na nádrž?![]()
TIPOVAČKA
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
všem škarohlídům :)
tak jsem to neunesl a zašel dnes na Brno !
Zahřívací kolo jsem měl jak někteří tipovali 3:05 a potom jsem už začal jezdit naostro.
Výsledný nejlepší čas 2:32:77 !!
Průměr jsem jezdil kolem 2:35 až 2:36.
Poznatky a dojmy : desina po dvou kolech přestala brzdit ! Úplně vyměkla přední brzda, takže budu muset zkusit nějakou racingovou kapalinu, jestli to pomůže. To bylo největší zklamání.
- měl jsem i jednu krizovku, druhá zatáčka za schwanzem je vyhlášená nebezpečím highsiderů a co čert nechtěl, Georg tomu tam naložil a byl tam. Skoro jsem se posral, ale naštěstí jsem to ustál. Stál u mě asi motobůh
Tam fakt bacha.
- nechápu, jak můžou profíci začít brzdit po cílovce na úrovni 100m z cca 280kmh, já sem začal už u 200m z cca 265kmh. Holt to jsou ty zkušenosti
- není kolo, co by člověka někde někdo nezbrzdil na naháči
Takže tipaři, opravte si tabulky, ve středu na to vlítnem !
Pokud do té doby seženu brzdovku, tak osobní tip mám tak na 2:25
GEORG
Zahřívací kolo jsem měl jak někteří tipovali 3:05 a potom jsem už začal jezdit naostro.
Poznatky a dojmy : desina po dvou kolech přestala brzdit ! Úplně vyměkla přední brzda, takže budu muset zkusit nějakou racingovou kapalinu, jestli to pomůže. To bylo největší zklamání.
- měl jsem i jednu krizovku, druhá zatáčka za schwanzem je vyhlášená nebezpečím highsiderů a co čert nechtěl, Georg tomu tam naložil a byl tam. Skoro jsem se posral, ale naštěstí jsem to ustál. Stál u mě asi motobůh
- nechápu, jak můžou profíci začít brzdit po cílovce na úrovni 100m z cca 280kmh, já sem začal už u 200m z cca 265kmh. Holt to jsou ty zkušenosti
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Re: všem škarohlídům :)
Dobrý, aby si nebyl skrytý talent....GEORG píše:tak jsem to neunesl a zašel dnes na Brno !
- měl jsem i jednu krizovku, druhá zatáčka za schwanzem je vyhlášená nebezpečím highsiderů a co čert nechtěl, Georg tomu tam naložil a byl tam. Skoro jsem se posral, ale naštěstí jsem to ustál. Stál u mě asi motobůhTam fakt bacha.
GEORG
Pokud tam nemáš pancéřky, tak je kup. Pokud jo, tak tu brzdovku...
Jsem na vás chlapci zvědavej....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
konec tipování.
Tak Georgovi gratuluju k superčasu a ukončuji tipovačku.Protože vy další co jste ještě netipovali,byste měli velkou výhodu se lepší orientovat v časech.
děkuji za pochopení.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
houby konec :)
domlouval jsem se s Kubou,
že tomu, kdo se trefí nejblíž, tak mu dáme flašku zelené, takže se ještě jednou zamyslete a dejte tipy, jinak budu muset tu flašku vypít s Kubou sám před okruhem
G,
že tomu, kdo se trefí nejblíž, tak mu dáme flašku zelené, takže se ještě jednou zamyslete a dejte tipy, jinak budu muset tu flašku vypít s Kubou sám před okruhem
G,
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Nevím nevím, pokud ti brzdy na okruhu začali dělat co říkáš....GEORG píše:ne, úzký pletený pancéřovky tam nemám, jsou tam origo, prý taky pancéřovaný dle kluků z aska.
G.
Koupil bych tam klasický pancéřky.... Je to velký rozdíl, oproti originálu.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
asi..
... nejblíže bude mít k času co zajede GEORG, Maverick.Který se seknul prozatím nejmíń a to o 15 sekund.No uvidíme jaké časy tady napíšou kluci (Georg a Kuba)ve středu po jízdách a pak to vyhodnotím. 
No možná ale na oba časy vyhraje asi Chozé.
Ten ale asi už zelenou moc nepije.Neboť posledně ve sklípku brutálně z ní zezelenal.
Kdo neviděl,tak se může podívat do fotogalerie.

No možná ale na oba časy vyhraje asi Chozé.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- pavelik_cz
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Mno čoveče jestli to takhle vadne tak to taky klidně můžou bejt desky nebo kotouče.GEORG píše:zkusím nejdřív lepší kapalinu s vyšší teplotou bodu varu.
Pokud to nepomůže, tak budu muset dát pancéřové hadice. To zase bude darda
Taky by to ti šulci japonští mohli dávat na takovou motorku ve standardu![]()
G.
Nindžááá ZX10R,04
Nindžááá ZX10R,04