Padáky na ZXR400
Padáky na ZXR400
Zdar, potřebuju poradit jaké padáky (výrobce) by se hodily na ZXR 400L (r.93) a co všechno ochrání? Do budoucna, mastný kraje nových gum moc nepodržely 

- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
pořádný šrouby...
padáky pro představu: www.rdmoto.cz, www.xbikes.czpavelik_cz píše:Ze silikonu vám je utočí kde kdo, důležitý je senhat ty pořádný dlouhý šrouby.
Hříbky za slušnou cenu udělá i RUTAN (motorkari.cz), jen musíte mít představu, co chcete...silon, dural, délka stopky, tvar...
Dlouhý a pořádný šroby Vám koupím ve Fabory v Brně. Stačí, když napíšete co chcete! Nejsou levní, ale jsou dobří! Kupuju tam občas...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: pořádný šrouby...
šrouby si seženu u nás ve fabrique, já chtěl nějakou konkrétní vizi, že bych si je jen opajcnul, ani pořádně nevím kam je tam dát a kolik jich má bejt, teď už mi to lak nespraví , ale pro další pád by mohlo..666S999 píše:padáky pro představu: www.rdmoto.cz, www.xbikes.czpavelik_cz píše:Ze silikonu vám je utočí kde kdo, důležitý je senhat ty pořádný dlouhý šrouby.
Hříbky za slušnou cenu udělá i RUTAN (motorkari.cz), jen musíte mít představu, co chcete...silon, dural, délka stopky, tvar...
Dlouhý a pořádný šroby Vám koupím ve Fabory v Brně. Stačí, když napíšete co chcete! Nejsou levní, ale jsou dobří! Kupuju tam občas...
Pokud byste chtěli padáky na ZXRu, tak mám doma jedny nepoužité.
Koupili se, ale dřív než jsme je namontovali, tak šla ZXRa z domu.
Jsou to padáky od Rutana.
Nechal bych je za rozumnou cenu, válejí se doma a vím, že mladej kluk má hluboku do kapsy...
Nezkoušel jsem je úplně dotahovat, ale mám pocit že nesedí na 100%(levý padák), ale domací kutil si poradí....

Koupili se, ale dřív než jsme je namontovali, tak šla ZXRa z domu.
Jsou to padáky od Rutana.
Nechal bych je za rozumnou cenu, válejí se doma a vím, že mladej kluk má hluboku do kapsy...

Nezkoušel jsem je úplně dotahovat, ale mám pocit že nesedí na 100%(levý padák), ale domací kutil si poradí....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoja!
Jsem myslím začátečník,takže ti nic moc přesného neporadím!
Koukni na www.zxrworld.co.uk tam si stáhni příručku a snad něco vyčteš,jinak jsou tu na foru lidišky co mají techniku v malíčku,tak zkus založit v technice dotaz a třeba se dovíš vícero,ale asi se to tu už řešilo tak hledej
Jinak to samé platí s tlumiči řízení založ téma a Třeba tím helpneš i ostatním z clubu!!!
A koukej nám tu tvou krasavici ukázat!!! foto vložíš přes www.postimage.org Tak šup sem sní!!

Jsem myslím začátečník,takže ti nic moc přesného neporadím!
Koukni na www.zxrworld.co.uk tam si stáhni příručku a snad něco vyčteš,jinak jsou tu na foru lidišky co mají techniku v malíčku,tak zkus založit v technice dotaz a třeba se dovíš vícero,ale asi se to tu už řešilo tak hledej

Jinak to samé platí s tlumiči řízení založ téma a Třeba tím helpneš i ostatním z clubu!!!
A koukej nám tu tvou krasavici ukázat!!! foto vložíš přes www.postimage.org Tak šup sem sní!!

- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Sundáš sponí kapoty,povolíš přední horní uchycení motoru,nejdřív jedna strana,namontuješ padák a pak to samé na druhé straně!
Je to uchycenošroubem skrz a na druhé straně matice!
Je potřeba posehnat nové delší pevnostní šrouby,buď material K10 nebo 8.8
Pofotím a dám to sem!
Kdybych to věděl tak jsem mohl udělat komplet fotodokumentaci montáže!!
Tímto bych chtěl za padáčky poděkovat Honzovi-Zed a Pavlínce (Fajn lidiškové)
Je to uchycenošroubem skrz a na druhé straně matice!
Je potřeba posehnat nové delší pevnostní šrouby,buď material K10 nebo 8.8
Pofotím a dám to sem!
Kdybych to věděl tak jsem mohl udělat komplet fotodokumentaci montáže!!
Tímto bych chtěl za padáčky poděkovat Honzovi-Zed a Pavlínce (Fajn lidiškové)
Je to rám od ZXR400 rok 99.Petter píše:A to je ram primo z zxr 400, protoze mne se zda, ze to neni ten ram? dik
Czert ZXR400: doufám že budou dobře sloužit, ale jen esteticky.
Taky jsem tě rád poznal. Takže příště na Dubí, nebo na Skalce.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
- Kontaktovat uživatele:
zxr 400 kryt alternatoru
Ahoj, nemate nekdo nahodou kryt alternatoru, v sobotu jsem uklouzl na prechodu a svezl jsem se po viku. Je KO potrebuji nove a nikde ho nemuzu sehnat. V pondeli jsem mel namontovat padaky. Je to smula. Dekuji za kazdou opoved.
ZXR 400