tlumič řízení
-
Miro, vidím že máš stejnou holku jako já.
Možností je na trhu víc , když jsem to procházel,tak jsem se rozhodl pro MATRIS za 11 litrů ( jinak na ZX6R - 05 jsou tři druhy ) za těch jedenáct je střed.
Není to značka která je moc v podvědomí, ale máš možnost jít třeba do Ohlinsu za podstatně větší peníz.
Jinak je dobře vymyšlený uchycení a v černé vypadá celkem sexy ( zelený odstín nedělají - zjišťoval jsem už )
Toho "pana N." si odpusť
Nákup v Brně - www.motokseftbrno.cz
a oficiální stránky - www.matrisdampers.com
Možností je na trhu víc , když jsem to procházel,tak jsem se rozhodl pro MATRIS za 11 litrů ( jinak na ZX6R - 05 jsou tři druhy ) za těch jedenáct je střed.
Není to značka která je moc v podvědomí, ale máš možnost jít třeba do Ohlinsu za podstatně větší peníz.
Jinak je dobře vymyšlený uchycení a v černé vypadá celkem sexy ( zelený odstín nedělají - zjišťoval jsem už )
Toho "pana N." si odpusť
Nákup v Brně - www.motokseftbrno.cz
a oficiální stránky - www.matrisdampers.com
Kawa 6R - 2005
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Co si myslíte o tomhle? Rotační tlumič řízení Scotts - http://www.scottsperformance.com/indexf ... scotts.htm , cena okolo 450 dolarů. Nevypadá to špatně.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
-
Je to možný....
Mám taky dotaz ohledně tlumiče.... Dá se sehnat nějakej relativně dobrej cc. do 5000,- A popřípadě kde? Slyšel sem,že by to neměl bejt problém.... 

Bez ZX9
,ale s ZX-10R 
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna..

Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna..

Cauves. Já tlumič na své kawe nemám a ani jsem nebyl toho názoru že ho tam musím mít.... Musím říct že jsem měl tu možnost zažít jaké to je když se vám rozklepou řidítka. Trvalo to asi tak 10sec, ale pro mě to bylo snad nejdelších 10sec v mím životě. Měl jsem tam něco okolo 150km/h přesne nevím. Předemnou mirná zatáčka dolu z kopce. No prostě nemohlo se nic stát. Opak byl pravdou. Chytnul jsem nějak blbe díru na silnici a už jsem se vezl. Brždění vůbec nepomáhalo jak brzdamy tak ani jen motorem. Jediné co mě zachránilo bylo VYMáčKNUTí SPOJKY. Poté se to okamžitě srovnalo.
Od té doby si myslím ze tlumič řízení je moc fajnová věcička.
Vůbec nikomu z vás to nepřeju je to opravdu nepříjemná záležitost...
Od té doby si myslím ze tlumič řízení je moc fajnová věcička.
Vůbec nikomu z vás to nepřeju je to opravdu nepříjemná záležitost...

Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"