Jake gumy?
Doufám, že je to překlep, protože pak by to byl odstrašující případ nebo fakt jezdíš jak prase. Přece jen bych chtěl větší výdrž . Pošilhával jsem po Metzelerech a Continentalech, ale ty první jsou asi mimi mísu, ale třeba narazím na nějakou akci.DoktorZRX píše:Až budu u motorky, tak opíšu název tý gumy co tam mám, vydržela +- 1100km a stála asi 2.500.Je to 170ka Brigestone
Jinak samozřejmě dík za ten typ.
- DoktorZRX
- Ghostrider
Sypu si popel na hlavu 11000 je správněMMKS píše:Doufám, že je to překlep, protože pak by to byl odstrašující případ nebo fakt jezdíš jak prase. Přece jen bych chtěl větší výdrž . Pošilhával jsem po Metzelerech a Continentalech, ale ty první jsou asi mimi mísu, ale třeba narazím na nějakou akci.DoktorZRX píše:Až budu u motorky, tak opíšu název tý gumy co tam mám, vydržela +- 1100km a stála asi 2.500.Je to 170ka Brigestone
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kup nové!!!
jak jsem psal... dělaj se střed tvrdší a boky měkčí směs, že jí nesjedeš moc na placku. Přeřezaný slicky na turistiku nic moc...moc na tom neušetříš...když budeš jezdit s batůžkem, tak bude guma fuč!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No většina jetejch gum se k nám vozí ze západu... co jsem četl, tak třeba v Německu spousta lidí mění gumy každej rok v rámci jarní údržby bez ohledu na to, v jakým jsou stavu. Takže někdy můžou být fakt mírně jetý. Ale tím samozřejmě nechci nabádat k používání jetejch gum, i když taky jsem to pár let dělal, než jsem si poprvé koupil novou. Od tý doby už to tak dělám pořád. Na gumách se fakt šetřit nevyplatí.ZdrahyZX9R píše:Položme si otázku, proč by někdo prodával lehce sjetou gumu??? Nejspíš bude z bouračky.. jinak mě osobně nic nenapadá. No a guma která šla třeba v kile do obrubáku ti napáchá slušnou škodu na ložiskách kol, možná ti kmitání poku.ví brzdy, možná ti rozkmitá řidítka do tankslapperu... ani jedna možnost není moc hezká, v lepším případě to bude vcelku dražší než nová guma, v tom horším si nabiješ ciferník, nebo nedej bože skončíš hůř..
Na gumách bych nešetřil, kup si nějaké cestovní bačkory, nejsou moc drahé a hlavně se na ně budeš moc spolehnout
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky se sem vozí Švýcarsko. Mají tam mnohem přísnější minimální hloubku vzorku takže borci co tahaj motorky vyplní zbytek auta jetýma gumama a šup s tím na kolouškyNRG píše:No většina jetejch gum se k nám vozí ze západu... co jsem četl, tak třeba v Německu spousta lidí mění gumy každej rok v rámci jarní údržby bez ohledu na to, v jakým jsou stavu. Takže někdy můžou být fakt mírně jetý. Ale tím samozřejmě nechci nabádat k používání jetejch gum, i když taky jsem to pár let dělal, než jsem si poprvé koupil novou. Od tý doby už to tak dělám pořád. Na gumách se fakt šetřit nevyplatí.ZdrahyZX9R píše:Položme si otázku, proč by někdo prodával lehce sjetou gumu??? Nejspíš bude z bouračky.. jinak mě osobně nic nenapadá. No a guma která šla třeba v kile do obrubáku ti napáchá slušnou škodu na ložiskách kol, možná ti kmitání poku.ví brzdy, možná ti rozkmitá řidítka do tankslapperu... ani jedna možnost není moc hezká, v lepším případě to bude vcelku dražší než nová guma, v tom horším si nabiješ ciferník, nebo nedej bože skončíš hůř..
Na gumách bych nešetřil, kup si nějaké cestovní bačkory, nejsou moc drahé a hlavně se na ně budeš moc spolehnout
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Metzelery mají za super ceny na megamoto.cz, lepčí než HAMLET. Sportech M1 190 3800, Sportec M3 4300MMKS píše:Doufám, že je to překlep, protože pak by to byl odstrašující případ nebo fakt jezdíš jak prase. Přece jen bych chtěl větší výdrž . Pošilhával jsem po Metzelerech a Continentalech, ale ty první jsou asi mimi mísu, ale třeba narazím na nějakou akci.DoktorZRX píše:Až budu u motorky, tak opíšu název tý gumy co tam mám, vydržela +- 1100km a stála asi 2.500.Je to 170ka Brigestone
Nindžááá ZX10R,04
Nindžááá ZX10R,04
- Kamil Pitt
- Easy slider
Hamlet je vůl, co mi poslal 2x za sebou na dobírku jinou gumu než jsem chtěl, a pak mi, po velkým vyhrožování, zaplatil aspoň projebaný love za ty zbytečný dobírky, když jsem mu je vracel (postup-objednal jsem, posla jinou,vrátil jsem ji, poslal zas jinou...) Takže u Hamleta bych už nekoupil ani žvejkačky...pavelik_cz píše:Metzelery mají za super ceny na megamoto.cz, lepčí než HAMLET. Sportech M1 190 3800, Sportec M3 4300MMKS píše:Doufám, že je to překlep, protože pak by to byl odstrašující případ nebo fakt jezdíš jak prase. Přece jen bych chtěl větší výdrž . Pošilhával jsem po Metzelerech a Continentalech, ale ty první jsou asi mimi mísu, ale třeba narazím na nějakou akci.DoktorZRX píše:Až budu u motorky, tak opíšu název tý gumy co tam mám, vydržela +- 1100km a stála asi 2.500.Je to 170ka Brigestone
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
AVON
AZARO...45+46, slyšel jsem na ně chválu a někdo tu psal recenzi, má je jeden kluk na ZX-10, a prý výborné...sjíždí se rovnoměrně a i při sportovnější jízdě drží...cena cca 6000 za sadu je taky pěkná!... jaké máte názory, jezdíte na nich někdo, jak se Vám jeví? srovnání? taky jsem si osahal Continental Road Attack... jsou trochu lepší s přilnavostí než Bridge Battlax BT-20, co tam mám teď...
Zkrátka, už se mi blíží čas výměny a chci mít klid s novýma...a rezervu při náklonech...
Zkrátka, už se mi blíží čas výměny a chci mít klid s novýma...a rezervu při náklonech...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
pirelli dragon super corsa pro
nevíte někdo, kde sehnat pod 9.500,-kč s DPH novou sadu PIRELLI Dragon Supercorsa Pro v rozměru 190/55 a 120/70 ?
Nejlevnější jsem našel na www.motoobchod.cz
Díky za případný typ.
G.
Nejlevnější jsem našel na www.motoobchod.cz
Díky za případný typ.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317