ZRX...
Je stokrát lepší když Ti to prdne úplně při jízdě okolo baráku než na okruhu v Německu, to budeš nasr... ještě víc. Stotožňuju se s názorem, že to není těsnění, ale jen nějaký uvolněný kousek z chladícího okruhu. Zjus vypustit to cos tam nalil a uvidíš jestli tam toho není víc.joef píše:Marek: Je to divný..už dřív motorka zažila pár rychlejch úseků a až dneska to udělalo tohle..
Nechápu dvě věci...kdyby bylo špatný těsnění pod hlavou tak voda mizí a nechrstá ven přepadem...
Ta zkouška co radíš nevím jestli je dobrá volba...co když je chycený to těsnění pod hlavou a rupne úplně?
Jsem z toho fakt špatnej....a pěněz na nějaký opravy fakt není..
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Díky za názory. Teď jsem byl v Asku a mluvil jsem s mechanikem a taky to s největší pravděpodobností vidí na to těsnění. Mluvil ještě o nějakým víčku od chlazení,který prej nemusí dobře fungovat a může pozdě spínat termostat s ventilátorem,ale to se mě nezdá,protože po cestě zpět jsem to na křižovatkách nechával schválně uhřát a všechno funguje bez kapičky vody. Takže můj verdikt je,že vzduch jde do vody při vysokým tlaku a proto to pak vyteče tím přepadem. Čili je to otázka času kdy to rupne úplně. Samozřejmě těsnění pod hlavou 1800kč +nějaký čtyři těsnění pod svody po 200kč + práce(chtěl kvůli tomu vytahovat motor)...takže se mě protočili panenky a šel jsem pryč. Nevím co dělat...pozvání na okruh budu muset zrušit,protože bych to fin. nedal. No je to všechno
PS: Kvůli tomuhle jsem chtěl novou motorku....po 6 letech strávených v garáži a nestálém rýpání se v GPX750 jsem doufal,že koupím motorku a budu lít jenom benzín, olej, gumy, řetězy....a zase hovno....nejvíc mě mrzí,že je to kawa......

PS: Kvůli tomuhle jsem chtěl novou motorku....po 6 letech strávených v garáži a nestálém rýpání se v GPX750 jsem doufal,že koupím motorku a budu lít jenom benzín, olej, gumy, řetězy....a zase hovno....nejvíc mě mrzí,že je to kawa......
ZRX 1200R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nehuč...
je to PECH, občas taky myslím že na posraného i hajzl spadne... Jednou jsem měl taky problém... a starý chlapík mě uklidňoval slovy:"co chceš, mladej, vždyť je to ze železa, to nic nevydrží, nejvíc musí vydržet člověk..."
Dáš mu těsnění a bude Edy zas v cajku...horší by bylo kdybys ho hryzl... a vyvařil... a položil...
je to PECH, občas taky myslím že na posraného i hajzl spadne... Jednou jsem měl taky problém... a starý chlapík mě uklidňoval slovy:"co chceš, mladej, vždyť je to ze železa, to nic nevydrží, nejvíc musí vydržet člověk..."
Dáš mu těsnění a bude Edy zas v cajku...horší by bylo kdybys ho hryzl... a vyvařil... a položil...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
No jo, nic není věčný, ani těsnění pod hlavou na Kawě... jen si pobreč, ale většina zkurvených věcí na jakékoli motorce či autě se dá připsat na vrub řidiči... je to smůla, ale s tím že člověk musí tu a tam dát motku do servisu se zkrátka počíté, obzvlášť když je to second hand. U funglovky se člověk naštve, ale když ji už někdo trápil před tebou tak zkrátka nikdy nevíš co jí udělal a jak jezdil.
Tak nebul a oprav to, držím palce ať je brzy v pořádku
Tak nebul a oprav to, držím palce ať je brzy v pořádku

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="DoktorZRX"]
Teda Doktore,kde Ty na Ty Rexíky pořád chodíš?
To musí být archiv!!
Nebo nějakého najdeš a hned flákneš sem??

Tak já zas(aby byla změna)
našel takoveho
strakáče!!
Ty dva laufy se mi taky líbí,už tu párkrát byly.Jestli vidím dobře,tak Scorpions?
Ten mám na svém miláčkovi taky!!
Teda Doktore,kde Ty na Ty Rexíky pořád chodíš?
To musí být archiv!!

Nebo nějakého najdeš a hned flákneš sem??

Tak já zas(aby byla změna)

Ty dva laufy se mi taky líbí,už tu párkrát byly.Jestli vidím dobře,tak Scorpions?
Ten mám na svém miláčkovi taky!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Abych se přiznal,tak v tom mém nejužším výběru bylo ZRX 1200 S a Z750S...DoktorZRX píše:Strakáč to Mildo je, ale copak, že bys tajně pokukoval po ZetkuA s těma fotkama to je tak jak píšeš
![]()

Rexík vyhrál a tak to má byť a tak je to správne!!
Ale Ty zetka jsou jen o tom,že jsem na ně narazil..... a hlavně asi proto,že všechny REXE už jsi vyluxoval Ty!!!

Tak dáme něco jinýho a povíme si to,co už víme-Kawa je prostě nej!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pánové jen se chci zeptat Vás všech zkušených:
pokud to tu už někde ve fóru je tak mě kopněte,jsem slepej!!Teda fakt nosím optiku!!
Máte dojem,že Rexovi nějak úplně supr sedí nějaký konkrétní gumy? Nebo naopak?
Nějakej dobrej kompromis mezi výdrží a výkonem?Pro jízdu ve dvou.Ne na okruhu.
Dík za info.
Na Me Z1 jsem bez vzorku po 3 000 km.Tedy dostal jsem ji,darovanému koni na zuby nehleď,seděla pěkně,ale teď už budu platit....
pokud to tu už někde ve fóru je tak mě kopněte,jsem slepej!!Teda fakt nosím optiku!!
Máte dojem,že Rexovi nějak úplně supr sedí nějaký konkrétní gumy? Nebo naopak?
Nějakej dobrej kompromis mezi výdrží a výkonem?Pro jízdu ve dvou.Ne na okruhu.
Dík za info.
Na Me Z1 jsem bez vzorku po 3 000 km.Tedy dostal jsem ji,darovanému koni na zuby nehleď,seděla pěkně,ale teď už budu platit....

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
gumy...
na Rexe není téma...jen všeobecné, probíraj se tam všechny KAWY - viz.:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=371&start=135
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=371&start=135
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______