ale je, nesmutni, jde o drobnou opravu a budeš zase brázdit okreskyMMKS píše:dík za gratulace, ale teď mám náladu a pocit, že není k čemu. viz - http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=2023
ZRX...
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
takhle překopnout Zeda...
ukop bych mu taky prdel nahoru.... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar kamarádi,
pořídil jsem Rexe s tím,že to snad bude bezproblémová motorka a dneska jsem se dočkal opravdu velkého zklamání. Musel jsem jet pracovně do Jihlavy a to hodně rychle tak jsem sedl na motorku a vyrazil směr dálnice. Dálnice opravdu nesnáším,ale opravdu jsem spěchal tak co se dá dělat. Dojel jsem na místo určení a koukám celá levá zadní půlka motorky od chladicí kapaliny. Začal jsem zkoumat co se přihodilo. Nádobka na vodu prázdná všechno vychrstalo přepadem. A v nádobce kousíčky něčeho co jsem opravdu neidentifikoval (černé, velice tenké, drželo to pohromadě) tipuju to na nějaké těsnění. Dolil jsem vodu a vyrazil nazpět. Jel jsem už normálně a vody neubylo ani trošičku. Takže co teď?? Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?
Za 3 týdny mám jet jezdit do německa na okruh. Nerad bych tam jenom koukal po padocku.
Můj osobní tip je lechce fouklé těsnění pod hlavou....což nebude nikterak levná oprava
pořídil jsem Rexe s tím,že to snad bude bezproblémová motorka a dneska jsem se dočkal opravdu velkého zklamání. Musel jsem jet pracovně do Jihlavy a to hodně rychle tak jsem sedl na motorku a vyrazil směr dálnice. Dálnice opravdu nesnáším,ale opravdu jsem spěchal tak co se dá dělat. Dojel jsem na místo určení a koukám celá levá zadní půlka motorky od chladicí kapaliny. Začal jsem zkoumat co se přihodilo. Nádobka na vodu prázdná všechno vychrstalo přepadem. A v nádobce kousíčky něčeho co jsem opravdu neidentifikoval (černé, velice tenké, drželo to pohromadě) tipuju to na nějaké těsnění. Dolil jsem vodu a vyrazil nazpět. Jel jsem už normálně a vody neubylo ani trošičku. Takže co teď?? Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?
Za 3 týdny mám jet jezdit do německa na okruh. Nerad bych tam jenom koukal po padocku.
Můj osobní tip je lechce fouklé těsnění pod hlavou....což nebude nikterak levná oprava

ZRX 1200R

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Marek: Je to divný..už dřív motorka zažila pár rychlejch úseků a až dneska to udělalo tohle..
Nechápu dvě věci...kdyby bylo špatný těsnění pod hlavou tak voda mizí a nechrstá ven přepadem...
Ta zkouška co radíš nevím jestli je dobrá volba...co když je chycený to těsnění pod hlavou a rupne úplně?
Jsem z toho fakt špatnej....
a pěněz na nějaký opravy fakt není..
Nechápu dvě věci...kdyby bylo špatný těsnění pod hlavou tak voda mizí a nechrstá ven přepadem...
Ta zkouška co radíš nevím jestli je dobrá volba...co když je chycený to těsnění pod hlavou a rupne úplně?
Jsem z toho fakt špatnej....

ZRX 1200R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hm...pech
na Rexovi jsem najel dost, i v horku a dlouhé cesty, a žádné problémy. Nezbývá jen: sledovat, moc nedráždit...ale pro sichr servis...PAK bude pozdě...aby se Ti to neprodražilo!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Když to prdne úplně tak to poznáš velice rychle na teplotě. Jak píšeš že voda by měla mizet: to platí když je těsnění úplně K.O. Pokud je tam mikro prasklinka tak se může stát že při komresi motoru se trochu vzduchu (resp směsy) dostává do vody a probublává pryč, ale v momentě když to popoženeš, vzduchu se dostane do vody víc a vodu vytlačí přepadem. Ale opravdu si spíš myslím že Ti tam mohla nadelat paseku ucpaná cesta nějakým tim bordelem cos tam našel.joef píše:Marek: Je to divný..už dřív motorka zažila pár rychlejch úseků a až dneska to udělalo tohle..
Jsem z toho fakt špatnej....a pěněz na nějaký opravy fakt není..

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367