normálně sem pustil sytič jako vždy a začal sem startovat a mašina ne a ne chytit , chytla až na roztlačení na dvojku , startér šel normálně takže baterkou to asi nebude , a svíčky sou taky ok , tak se ted bojím abych nezůstal někde viset , na podzim mě potkalo něco podobnýho ale mechanik tvrdil že byly vadný kabely ke svíčkám a měnil je a s nima aji půl elektroinstalace....
problém při startování zxr 400
- clonner
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
problém při startování zxr 400
lidi nevíte někdo co mohlo způsobit tohle:
normálně sem pustil sytič jako vždy a začal sem startovat a mašina ne a ne chytit , chytla až na roztlačení na dvojku , startér šel normálně takže baterkou to asi nebude , a svíčky sou taky ok , tak se ted bojím abych nezůstal někde viset , na podzim mě potkalo něco podobnýho ale mechanik tvrdil že byly vadný kabely ke svíčkám a měnil je a s nima aji půl elektroinstalace....

good times roll
malá ďáblice ZXR 400
malá ďáblice ZXR 400
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- clonner
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
mavíc kdyby byla uchlastaná tak si myslím že by chytala blbě už se mě to stalo a to si dycky jenom škytla a za chvílu zas a trvalo než nastartovala , ted jsem jenom lehce pustil spojku na dvojku a okamžitě se motor chytil , fakt netuším co s tímclonner píše:nemával , seděl sem rovně a byl jsem roztlačen a kdyby to vychcalo přepadama tak bych cejtil benzin což se nestalo
good times roll
malá ďáblice ZXR 400
malá ďáblice ZXR 400
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
nevím jestli pomůžu...
ale vždy startuji, že sytič radši 3x povytáhnu, startér krátce a no problém... když ho napoprvé vytáhneš moc, tak motku zbytečně trápíš...
jak psal Marek....ulití Ti řekne každej...radši ať nechytne nasucho, než na ulití....
jak psal Marek....ulití Ti řekne každej...radši ať nechytne nasucho, než na ulití....
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______