ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider

Něco jsme řešili tadyMarťyn píše: Aprops, neměl by jsi ve své nekonečné dobrotě nějaké deteilní snímečky uchycení padacích špuntů na Rexovi? Chci si je udělat a trochu se zalamuju nad uchycením.
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... &start=735
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
pánové
Jsem moc konzervativní...na tomto Rexovi se mi nelíbí laufy...za mých mladých let byly hezké trombóny jak panzerfaust...a to přepákování a držák světla mi k tomu celku nekoresponduje. Dráťáky good, prdelka a bandaska taky. (barva jakbysmet)Marťyn píše:Ty drátěná kola, mňam ňam. Nádherné retro, jen výfuk mi připomíná jednu nejmenovanou italskou značku. Aprops, neměl by jsi ve své nekonečné dobrotě nějaké deteilní snímečky uchycení padacích špuntů na Rexovi? Chci si je udělat a trochu se zalamuju nad uchycením.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Je to asi 14 dní, co jsem stál za Edíkem a zalamoval se nad tím, že by vůbec nevypadal špatně s dvěma laufama. Vzhledem k tomu, že by to patrně řešilo potíže s Wingrackem se na to ještě musím trochu soustředit, ale reálná přestavba by byla asi až po sezóně, nebude to asi úplně zadarmo.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
souhlas, vypadal by zajímavě...i zvuk by byl zajímavý...ale laufy ne tak roztlemené jako na fotce od Doktora.konce laufů víc k sedlu. na mojí babičce jsem měl přiohnutý a vypadal dobře.Marťyn píše:Je to asi 14 dní, co jsem stál za Edíkem a zalamoval se nad tím, že by vůbec nevypadal špatně s dvěma laufama. Vzhledem k tomu, že by to patrně řešilo potíže s Wingrackem se na to ještě musím trochu soustředit, ale reálná přestavba by byla asi až po sezóně, nebude to asi úplně zadarmo.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Jestli "babičkou" myslíš Eddyho, tak tam jsem právě kvůli zmiňovanému Wingracku šel s koncem výfuku o cca 4cm níž a 1,5cm blíž k motorce. Myslím, že to ani není moc poznat, jen jsem tam musel udělat z nerezi malý mezikus mezi stupačku a úchyt výfuku. Až budu příští týden doma, tak to vyfotím.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- DoktorZRX
- Ghostrider

Myslíš takhle666S999 píše:souhlas, vypadal by zajímavě...i zvuk by byl zajímavý...ale laufy ne tak roztlemené jako na fotce od Doktora.konce laufů víc k sedlu. na mojí babičce jsem měl přiohnutý a vypadal dobře.Marťyn píše:Je to asi 14 dní, co jsem stál za Edíkem a zalamoval se nad tím, že by vůbec nevypadal špatně s dvěma laufama. Vzhledem k tomu, že by to patrně řešilo potíže s Wingrackem se na to ještě musím trochu soustředit, ale reálná přestavba by byla asi až po sezóně, nebude to asi úplně zadarmo.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160