ty krávo, co to tam má za karburátory
ZRX...
- Kuba
- Ghostrider
Re: pánové
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Kuba
- Ghostrider
ten chladič navíc mám taky, ale do dragsteru mám daleko, prostě jen potřebuju dostatečně ochladit olej, když tam mám několik koníků navícvolkswagen píše:Myslím že "jakoby" to nebude... zadní tlumič WP, rozpěra v rámu, jiné budíky, to nitro, dodatečný chladič.... já to vidím jako nějakých dragstera
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Spodní chladič je s největší pravděpodobností doplňkový oleják. Jestli jste někdy viděli nádržku se stlačeným nitrometanem, tak má jen výstupní ventil a z něj pancéřovou, popř opletenou hadici. Na nádobce na obr. jsou tři hadice - jakjsem již zmínil, ta co jde dospod má na konci filtr, ta uprostřed je tzv. stavoznak, třetí směřuje někam nahoru. celé to na mě působí jako hezky udělaný odkalovač a ne jako nádobka na stlačený plyn.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
tomu rikam street

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A nebo tam má těch víc hadic schválně, aby to vypadalo drsnějiMarťyn píše:Spodní chladič je s největší pravděpodobností doplňkový oleják. Jestli jste někdy viděli nádržku se stlačeným nitrometanem, tak má jen výstupní ventil a z něj pancéřovou, popř opletenou hadici. Na nádobce na obr. jsou tři hadice - jakjsem již zmínil, ta co jde dospod má na konci filtr, ta uprostřed je tzv. stavoznak, třetí směřuje někam nahoru. celé to na mě působí jako hezky udělaný odkalovač a ne jako nádobka na stlačený plyn.

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ale!
dost teorie, dle mého gusta...už to není Eddie, a z funkcionalistického hlediska moc přeplácaný...
Chtělo by to pomalu vypsat anketu o nejhezčího Rexe a nejhezčího Eddieho a nejhezčí Sko
Můj favorit (esteticky i parametry) je na bedně - kategorie, dle abecedy: (sorry, nechci mít hnědý nos, Kubo do řiti NELEZU)
Eddie: #1 BA-01

Rex:#1

Sko::#1

Chtělo by to pomalu vypsat anketu o nejhezčího Rexe a nejhezčího Eddieho a nejhezčí Sko
Můj favorit (esteticky i parametry) je na bedně - kategorie, dle abecedy: (sorry, nechci mít hnědý nos, Kubo do řiti NELEZU)

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: ale!
Souhlasím s Josém, že je to moc přeplácané a načačkané, motorka by měla být jednoduchá.666S999 píše:dost teorie, dle mého gusta...už to není Eddie, a z funkcionalistického hlediska moc přeplácaný...
Nejvíc se mi líbí ten horní Rex, jenom ty zlaté doplňky by asi líp korespondovaly s černým lakem (ovšem nic proti zelené

ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
mě u toho prvního právě ten výfuk vadí. Mám radši klasické tvary a nebo i hranaté, ale bez toho pozvolnéno přechodu. Prostě aby ten tlumič byl vidět. Taky mě tam hodně vadí ten fuk mezi nádrží a tím sáním a karburátorem. Pro mě by tam stačil blbý plast, který by byl možná nefunkční, nebo by bral vzduch, ale ta škvíra tam mě vadí.
Jinak dík 666S999 za dnešní ukázku a pokec. Byl to ale danajský dar. Odteď jsem ještě nervóznější aby už to bylo doma a nebudu zase večer spát. Fotky nelhaly, je to mazel. Nezmohl jsem se na nic jiného než na ni blbě čumět a usmívat se jak debil.
Ještě jednou dík i za rady, beru si je k srdci. Aź bude doma a vyjedu tak se ozvu, jestli to nebude vadit.
PS: Teď jsem si teprve uvědomil, že ten první bude asi Kubův co? Doufám, že jsem si to nerozházel a pro tu novou s tebou můžu počítat?
Jinak dík 666S999 za dnešní ukázku a pokec. Byl to ale danajský dar. Odteď jsem ještě nervóznější aby už to bylo doma a nebudu zase večer spát. Fotky nelhaly, je to mazel. Nezmohl jsem se na nic jiného než na ni blbě čumět a usmívat se jak debil.
Ještě jednou dík i za rady, beru si je k srdci. Aź bude doma a vyjedu tak se ozvu, jestli to nebude vadit.
PS: Teď jsem si teprve uvědomil, že ten první bude asi Kubův co? Doufám, že jsem si to nerozházel a pro tu novou s tebou můžu počítat?