ty krávo! to je fakt zkurvenej systém buzerace! to je situaceKuba ZRX píše:tak jsem dneska jel trochu rychleji autem a jsem bez dalších 4 bodů, tudíž můj zůstatek je 4 body. Tak to nevím, jak zvládnu jezdit rok bez přestupku, jinak jsem bez řidičáku........kurva, piča, kurva, kurva, hajzl posranej
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kubo:
co chceš, když dáš mladýho psa do smečky starých parchantů, tak taky sparchantí, nebo zdechne. A tak je to i s našimi policajty... do 89 Ksč, a teď bez 2 za 18náct. TO chytání na schovku je parchantský manýr. V cizině (Holandsko) si můžeš na policajty zavolat telefonem a oni Ti řeknou kde je...
Má to být na nebezpečných úsecích atd. Pokuta stačí...Body dotáhli až NAŠI MOCIPÁNI POSLANCI (hlasováním)A BANDA BLBŮ z min dopravy (návrhem zákona) k ABSURDITĚ , to je jako když opisuješ, jseš blbej a ještě špatně vidíš....
Není to ani Německo ani Evropa, je to Czech šmejd zákon. Asi jako na stavbě (nemáš helmu, jako worker, problém...ale že je tam bordel jak na smeťáku, za to stavbyvedoucí pokutu nedostane...)
V Dojčlandu maj dálnice neomezený, po městě nikdo nezadírá, silnice kvalitní, a mimo město policie moc nešikanuje a hledí si NEBEZPEČNÉHO a agresivního počínání řidičů... u nás jen plošná buzerace a Kryštofové khovnu.
Viz statistiky!
Bývalý min dopravy je a zůstane K O K + T. Takhle zmršenej zákon a silnice tak nevím, kdo ho překoná....Proti němu je i Paroubek půlhovado...
Má to být na nebezpečných úsecích atd. Pokuta stačí...Body dotáhli až NAŠI MOCIPÁNI POSLANCI (hlasováním)A BANDA BLBŮ z min dopravy (návrhem zákona) k ABSURDITĚ , to je jako když opisuješ, jseš blbej a ještě špatně vidíš....
Není to ani Německo ani Evropa, je to Czech šmejd zákon. Asi jako na stavbě (nemáš helmu, jako worker, problém...ale že je tam bordel jak na smeťáku, za to stavbyvedoucí pokutu nedostane...)
V Dojčlandu maj dálnice neomezený, po městě nikdo nezadírá, silnice kvalitní, a mimo město policie moc nešikanuje a hledí si NEBEZPEČNÉHO a agresivního počínání řidičů... u nás jen plošná buzerace a Kryštofové khovnu.
Viz statistiky!
Bývalý min dopravy je a zůstane K O K + T. Takhle zmršenej zákon a silnice tak nevím, kdo ho překoná....Proti němu je i Paroubek půlhovado...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider

SPZ na moto je přelepená a o to víc je lákadlem jezdit jako prase, pokud bych to dělat nemusel, tak bych jezdil s nepřelepenou SPZ pomaleji. Ale bát se toho, že na motorce pojedu o trochu rychleji, což zná asi každý z nás a pak budu bez papírů a to asi nasere šéfa a pak i bez práce, to si nelajznu.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
tak treba nejaky to sklapeci udelatkoKuba ZRX píše:SPZ na moto je přelepená a o to víc je lákadlem jezdit jako prase, pokud bych to dělat nemusel, tak bych jezdil s nepřelepenou SPZ pomaleji. Ale bát se toho, že na motorce pojedu o trochu rychleji, což zná asi každý z nás a pak budu bez papírů a to asi nasere šéfa a pak i bez práce, to si nelajznu.
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
Je to hruza ale sou policajti co to tolerujou ale musi byt opravdu dobri a hlavne ti starsi ti mladi nebo uplne stari to je na 2 veci, vsak jak me jednou v noci zastavil polda na kontrolu tak sam rikal "vy ste tu jel trochu rychle, no ale na tech motorkach se to spatne udrzuje, no musim pochvalit mate cistou znacku jinak ja za to beru technicaky" a jel sem dal fakt to je individualni... podle me by meli byt silnicni zakony pro auto a pro motorku uplne jine, kdys s autem najedes do baraku tak se zbori, kdys motorkou tak udelas masny flek a hure se do neceho trefis....