V čem jezdíte?
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Oja
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
pohoda,ten pred tebou napsal ze nazran rukavice sou shit. zrovna kdyz sem si je koupil. ja se nijak nezlobim:) je to jeho nazor. lepsi nez ty krosovy ve kterejch sem jezdil doted nebo zimni ktery sem mel pred nima:) jo koukam zrovna na ty Psí stranky. ale nejak nemuzu najit cenu mozna sem blbej,ale nemuzu ji najit. jinak zelena komboska je fesna docela:)
Naposledy upravil(a) Oja dne pon bře 06, 2006 21:19:02, celkem upraveno 1 x.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Jiřík
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl sem sem hodit rovnou mou fotku, ale neé...
Já dračim v kombi od PSIčka, na míru, sleva z motocyklu 2004, LUXUS!!!
Vedro mi v ní je jen když projíždim přes město. Když stojim na semaforech! Ale i tak stačí rozepnout svršek a ten větřík co se vám do toho opře vás na chvilku schladí! Když je chladněji stačí si vzít rolák s dlouhým rukávem a je po zimě! Prostě jak je to na míru, tak se pro zimu místo nenajde!!!
Bohužel se musim přiznat, že v můj osudovej okamžik, když sem se rozplesk, tak sem jel jen do města do servisu a nevzal sem si spodek-kalhoty, takže smůla! Jinak bunda zachránila ramena na 100% jen ta klíční kost ji utekla...
[/url]
Já dračim v kombi od PSIčka, na míru, sleva z motocyklu 2004, LUXUS!!!
Vedro mi v ní je jen když projíždim přes město. Když stojim na semaforech! Ale i tak stačí rozepnout svršek a ten větřík co se vám do toho opře vás na chvilku schladí! Když je chladněji stačí si vzít rolák s dlouhým rukávem a je po zimě! Prostě jak je to na míru, tak se pro zimu místo nenajde!!!

Bohužel se musim přiznat, že v můj osudovej okamžik, když sem se rozplesk, tak sem jel jen do města do servisu a nevzal sem si spodek-kalhoty, takže smůla! Jinak bunda zachránila ramena na 100% jen ta klíční kost ji utekla...

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Ghostrider
V čem jezdím !!
Dlouho jsem přemýšlel co si z našeho trhu vybrat tak aby to bylo pohodlné pěkné a užitečné. Před 4 lety jsem poznal Bikers crown z Chlumce nad Cidlinou a tak jsem tam zajel ze zvědavosti a po koukání zkoušení oblečení jsem po hodině odjel s kalhotama, rukavicema , kuklou, mám je dodnes a letos jsem koupil opět od Bikers crown bundu a jsem s Tím velice spokojen i v chladnějších dnech což u nás v Jeseníkách je skoro celý rok
. Mohu jen doporučit

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: