ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider
Když koukneš na motoretezy.cz (na hlavní stránce Fóra.A je se slevou) tak tam je řetězovka za 2860,- zadní guma od 3000,- a když jí dovezeš domů, tak pro jistotu vyměň olej a filtr 1300,-MMKS píše:prosím ještě o názor. Ta červená má prý na zadní najeto asi 4500 km, řetězová sada neměněna, baterie taky. Vím, že závisí na stylu jízdy i samotné pneumatice u řetězovky nevím vůbec a baterie taky, ale s jakou průměrnou investicí po koupi musím ještě počítat.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je u motorky kterou koupíš, projít a udělat úplně všechno. Prostě velký servis 12/24 tis km a taky ty časově limitovaný úkony. Je to dost peněz, ale jde taky o bezpečnost. Nikdy nevíš, co má motorka za sebou a kdo a jak se o ni staral.DoktorZRX píše:Když koukneš na motoretezy.cz (na hlavní stránce Fóra.A je se slevou) tak tam je řetězovka za 2860,- zadní guma od 3000,- a když jí dovezeš domů, tak pro jistotu vyměň olej a filtr 1300,-MMKS píše:prosím ještě o názor. Ta červená má prý na zadní najeto asi 4500 km, řetězová sada neměněna, baterie taky. Vím, že závisí na stylu jízdy i samotné pneumatice u řetězovky nevím vůbec a baterie taky, ale s jakou průměrnou investicí po koupi musím ještě počítat.Baterku nevím, já jí taky ještě neměnil
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pane!
minimální investice: zvedák na zadní kolo... zkontroluj řetěz, každopádně výměna oleje a filtr, prohlídni vzduchový filtr...ostatní kapaliny zkontroluj... kup si mazání na řetěz a: mazat a MAZAT...
mazání při Rexovu tahu se vyplatí, opotřebení řetězovky je znát...mažu furt...(nejen po dešti
).
Zadní gumu ne na plátno, měň dle doporučení KAWA, při jízdách nad 130, nejmenší vzorek alespoň 3mm, přece je to macek...
baterku jsem neměnil...investoval jsem do nabíječky (Optimate III) umí i desulfataci a udržévací režim, je supr...(stojí cca1800Kč)
mazání při Rexovu tahu se vyplatí, opotřebení řetězovky je znát...mažu furt...(nejen po dešti

Zadní gumu ne na plátno, měň dle doporučení KAWA, při jízdách nad 130, nejmenší vzorek alespoň 3mm, přece je to macek...
baterku jsem neměnil...investoval jsem do nabíječky (Optimate III) umí i desulfataci a udržévací režim, je supr...(stojí cca1800Kč)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
se zvedákem na zadní počítám (kamoš kupuje taky a taky nemá centrální stojánek(SV 650S), takže se podělíme). Podle fotek si myslím, že guma jít asi musí, řetěz nepoznám a nevím ani jestli to jde. Doufám že tam se mnou Kuba ZRX vyrazí, tak se toho nebojím.
Na těchto stránkách jsem mimo jiné nastudoval i recenzi na toho černého Lawsona a tam na to myslím autor upozorňuje, takže s láhví WD počítám pod sedlo na 100%.

Na těchto stránkách jsem mimo jiné nastudoval i recenzi na toho černého Lawsona a tam na to myslím autor upozorňuje, takže s láhví WD počítám pod sedlo na 100%.

- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, jako WDcko fakt na retez nepouzivej ... To bys ho mohl taky krasne behem par tisic kilaku odepsat ...
Na retez jsou spesl mazadla, povetsinou spreje, nebo mazaci pena ve spreji, osobne mam odzkouseno CASTROL CHain Sprej a to samy od Muc-offu - muzu doporucit, oboje stoji cca 300kc/lahev - ta ti vystaci cca sezonu.
Na retez jsou spesl mazadla, povetsinou spreje, nebo mazaci pena ve spreji, osobne mam odzkouseno CASTROL CHain Sprej a to samy od Muc-offu - muzu doporucit, oboje stoji cca 300kc/lahev - ta ti vystaci cca sezonu.
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ale to byla střelba do vlastních. To že tlápu říkám já a jak jsem napsal, je to jen dobře, už jsme zase chytřejší. Takto by jsem to frajersky "mazal" WD a myslel si jak tomu pomáhám.Pavel Kys píše:Nikdo neříká, že tlápeš.., akorát jsem Ti chtěl poradit, končane. Až pojedeš přes Kyjov tak se zastav.MMKS píše:já nedám zatím nic na nic a aspoň dobře že tlápu nesmysly, aspoň mě na to někdo upozorní. Zatím nic nevlastním, takže jsem neměl čas žádnou chybu udělat
Dík za pozvání, až se odvážím tak daleko

Pánové, i mě je jasné, že ta guma na červeném to má asi za sebou, ale je nějaká šance že řetězová sada může být po té co majitel kupoval motokru z venku a sám ji neměnil a najel 4500 Km v pořádku? Jen abych tak nějak dopředu počítal další investice a +- jednotlivých nabídek. Dík.