Bohužel, všude je to stejný....Tomekk píše:Honzo nemůžeš srovnávat českou aněmeckou mentalitu..to fakt ne...Honza-Zed píše:Dělej jak uznáš za vhodné.Tomekk píše:Honzo: Neboj motorka má najeto ted 4 000 Km, V nemecku tomu pri 1000 Km menili olej mam doma servisni knizku, takze to je v poho. No myslim, že Němka od který jsem to kupoval byla echt pečlivá. Ta motorka je jak nová , když má najeto 4000 Km:) z toho jsem 1000 uz najel ja. Takze vymenim po 6000.
Jasne ze bych vsechno vymenil....ale nebylo potreba
Já nevěřím lidem ani nos mezi očima, pokud se jedná o prodej a vše kde jsou peníze....
Život mě tak naučil....
Výměna oleje Z 750
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- MadMilan
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Honza-Zed píše:Bohužel, všude je to stejný....Tomekk píše:Honzo nemůžeš srovnávat českou aněmeckou mentalitu..to fakt ne...Honza-Zed píše: Dělej jak uznáš za vhodné.
Já nevěřím lidem ani nos mezi očima, pokud se jedná o prodej a vše kde jsou peníze....
Život mě tak naučil....
Souhlasim s Honzou...Pokud jde o penize kazdej je stejnej at je to nemec nebo cinan
Ja teke budu menit olej a to po 2000tis
Z1000 - orange
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
volkswagen píše:Po 36 tisících, ale tak každý 2 tisíce ho aspoň vyklepej nebo ti to nepojedeTomekk píše:Mno jeste jedna otazka..po kolika KM menit vzduchovej filtr??
Ok díky moc volku.....ja asi casem koupim K&N, tak sme jen ted potreboval vdet/..dikz moc
Kawasaki Z 750 Black Naked Bastard - prodano
Za par mesicu bude ZZR 1400(2011-2013)
Za par mesicu bude ZZR 1400(2011-2013)