přední kotouče na ZZR600 model E
-
White Harry
přední kotouče na ZZR600 model E
Zdárek lidi,
poradí někdo, jak je to s brzdovými kotouči na zzr600 model E (rok výroby 98). Momentálně tam jsou oroginály o síle cca 3,9mm. Dočetl jsem se, že pro tento model je standardní síla 3,8-4,2mm a min 3,5mm. Měním je, protože jeden z nich je ťuklý a při brždění jsou cítit znatelné vibrace. Prodejci mě nabízejí kotouče o síle 5mm. Nejsem si jistý, zda se tam s novými deskami vejdou...nerad bych je koupil zbytečně, to je jasný.
Má někdo zkušenost s tímto možná problémem? Dík za radu.
poradí někdo, jak je to s brzdovými kotouči na zzr600 model E (rok výroby 98). Momentálně tam jsou oroginály o síle cca 3,9mm. Dočetl jsem se, že pro tento model je standardní síla 3,8-4,2mm a min 3,5mm. Měním je, protože jeden z nich je ťuklý a při brždění jsou cítit znatelné vibrace. Prodejci mě nabízejí kotouče o síle 5mm. Nejsem si jistý, zda se tam s novými deskami vejdou...nerad bych je koupil zbytečně, to je jasný.
Re: kotouče zzr600
To se jako stydíš za rok výroby? Moje babička je o 12 let starší, a taky se mi nikdo nesmějeWhite Harry píše:místo smajlíku tam má být rok výroby 1998)
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: přední kotouče na ZZR600 model E
Máš-li v návodu 4,2 mm, dej tam 4,2 mm a nelaboruj. Jsou to brzdy, tam je každý selhání cesta do náruče tý paní s kosou...White Harry píše:Zdárek lidi,
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
-
White Harry
ZZR600 brzdy
nechci nijak laborovat, ale vrtá mě to hlavou...hromada prodejců říká, že tam patřej 5mm a v manuálu je to jinak...
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
-
White Harry
ZZR600 brzdy
Drž se manuálu...já bych rád, ale když ti prodejce cpe 5mm, tak je to těžký. Jsou plovoucí, nastavitelné třmeny...neměl by asi být problém. Chtělo by to někoho s praktickou zkušeností... 
-
White Harry
kotouče ZZR600
Tak je to vyřešený...5mm no problemo, prodejci měli recht. Včera jsme to s kámošem zmákli a neobjevila se sebemenší komplikace. Takže vězte, že originální kotouče mají kolem 4mm, ale ZZR600 snese i 5mm. Originální kotouče nechám sjet na megnetce (pořád ještě zbydou 2-3 desetiny do minima, což je podle mne tak na 2-3 sézóny ježdění a budou na prodej (já vím, kotouče by se neměly takto "spravovat"). Každopádně...kdyby někdo měl zájem, stačí se ozvat. Nechám je za slušné peníze a pokud má někdo známého, o kterém ví, že to udělá na té magnetce na jedničku, nechám je opravdu za dobrou cenu tak jak jsou.