studené startování
studené startování
Nemáte někdo zkušenosti s problémy při studeném startování u Kawiny ZR-7. Na plný sytič po prvním protočení jakoby ihned naskočí a hned chcípne. Při dalším pokusu se už jen jakoby chytá tu a tam nějaký válec, ale nenaskočí.
okapes: tak s tim ti asi neporadim, moje nastesti startuje v pohode
marek: u ZR7 se trochu blbe hleda misto kam az bys mel vytahnout sytic. ja ho musim dat naplno, ale uz po chvili jemne ubirat. je dost citlivej na sebemensi pohyb packy sitice a bud hnedka zacne chcipat motor, nebo naopak rvat
marek: u ZR7 se trochu blbe hleda misto kam az bys mel vytahnout sytic. ja ho musim dat naplno, ale uz po chvili jemne ubirat. je dost citlivej na sebemensi pohyb packy sitice a bud hnedka zacne chcipat motor, nebo naopak rvat
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Nevím jak sedma, ale moje GPZ to dělala taky-jsou v prdeli svíčky, bo NGK jsou choulostivý na "ulití" Vyměň je za nové a určo to zmizne... (teda, pokud Ti to nedělá pořád, to by pak byla vada jinde, nejspíš v karbcích)okapes píše:Taky si myslím, že se ulejvá. Teď to nemůžu vyzkoušet - jsem v práci. Večer vyndám svíčky, protočím bez nich a sytiče, vrátím a budu startovat na menší sytič - uvidíme.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*