ZRX...
- Kamil Pitt
- Easy slider
- Kuba
- Ghostrider
tak si nějakého sestav, ten můj má TP z roku 01, ale jezil až v roce 2006 a většina motoru je stejně ZZR 1200
tak si postav ZRX 1400GTR, to bude mazec
tak si postav ZRX 1400GTR, to bude mazec
Naposledy upravil(a) Kuba dne stř bře 21, 2007 12:36:54, celkem upraveno 1 x.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jen pro informaci, jestli chceš něco skládat z nových dílů, tak to si připrav pěknou dardu, protože by ti srovnatelná nová vyšla tak 3x levněji.Tilda píše:jako ze bych ho koupil po dilech a postavil z nich funglovku? to mozna radsi koupim nejakyho jetyho
Tudy cesta asi nepovede.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
snad někdy majitel???
uvažuju o tom, že by jsem si toho mazla (ZRX 1100) taky pořídil. Píšu to blbě, už dlouho sním o motorce - naháči a po všem co jsem viděl a přečetl jsem se do ní zbláznil (virtuálně, ve skutečnosti jsem ji ani neviděl). Kdyby se sny naplnili, já se upsal bance a šel s penězi na nějaký inzerát, na co si prosím dávat u tohoto stroje pozor? Co a jak zkontrolovat, co a u jakých ročníků se vyskytují za chyby atd?
Protože nemám peníze (fakt ne) uvažoval jsem i o koupi nějaké bořené potvory. Většinou jsou zepředu a chybí jim budíky a světlo. Co jsem se díval, tak budíky
ne origo samozřejmě) jdou pořídit tak kolem 6tisíc, ale jaké další problémy můžou nastat, vyplatí se to vůbec a pokud ano tak od jakého peněžního rozdílu, tzn, ojetá bez viditelných vad třeba 95t a nabořené za 75tisíc?
Pokud bych nějaký inzerát našel, našel by se někdo kdo by tam třeba jel se mnou? Samozřejmě cestu a nějaký ten oběd bych zaplatil. A nebo aspoň někdo, kdo by mi na své ukázal, na toto a toto si dej pozor, tak a tak to má vypadat atd. (Samozřejmě bez jediného dotyku vašeho stroje) Pochopil jsem, že je vás dost od Brna, takže bych vaše řady rozšířil.
Díky moc za reakce?
PS: Pokud někdo o nějakém dobrém a třeba i rozumně bořeném ví, nebo jen objevil pěkný inzerát, dík za tipy. Omlouvám se adminům, jestli to jsem nepatří.
Protože nemám peníze (fakt ne) uvažoval jsem i o koupi nějaké bořené potvory. Většinou jsou zepředu a chybí jim budíky a světlo. Co jsem se díval, tak budíky
ne origo samozřejmě) jdou pořídit tak kolem 6tisíc, ale jaké další problémy můžou nastat, vyplatí se to vůbec a pokud ano tak od jakého peněžního rozdílu, tzn, ojetá bez viditelných vad třeba 95t a nabořené za 75tisíc?
Pokud bych nějaký inzerát našel, našel by se někdo kdo by tam třeba jel se mnou? Samozřejmě cestu a nějaký ten oběd bych zaplatil. A nebo aspoň někdo, kdo by mi na své ukázal, na toto a toto si dej pozor, tak a tak to má vypadat atd. (Samozřejmě bez jediného dotyku vašeho stroje) Pochopil jsem, že je vás dost od Brna, takže bych vaše řady rozšířil.
Díky moc za reakce?
PS: Pokud někdo o nějakém dobrém a třeba i rozumně bořeném ví, nebo jen objevil pěkný inzerát, dík za tipy. Omlouvám se adminům, jestli to jsem nepatří.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to v naprostém pořádku, kde jinde by jsi se chtěl ptát než tady, kde je dobrých 15 největších žijících odborníků na ZRX? 
Zbořenina není špatný nápad, je to v podstatě lepší než koupit něco "opraveného" protože budeš přesně vědět co a jak si na tom uděláš. A budíčky se dají sehnat za slušnou cenu i origo na vrakovištích třeba v Německu..

Zbořenina není špatný nápad, je to v podstatě lepší než koupit něco "opraveného" protože budeš přesně vědět co a jak si na tom uděláš. A budíčky se dají sehnat za slušnou cenu i origo na vrakovištích třeba v Německu..
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- DoktorZRX
- Ghostrider
MMKS
Na ZRX 11 i 12 se závažný závady neobjevily a odchází běžný spotřební věci jako gumy, řetězovka, desky, olej a tak.Jediná "závada" mě potkala v 38tis. a to v podobě tekoucího gufera na vidli.Tak přeju dobrej kup
A tady pár inzerátů
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=28571&fid=
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=39455&fid=
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=134219

http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=28571&fid=
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=39455&fid=
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=134219
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
dík, za tipy. Samozřejmě je mám už všechny prohlídlé asi 10x. Te prostřední s fialovýma řídítkama se mě asi zdá nejvíc, taky jsme už psal s majitelem a vypadá férově (i když tvrdit že má špatný ventilek na přední gumě a po dlouhé době to uchází, se mě nezdá, to by ho přece vyměnil).
Pak jsem se ještě díval na tu z Olomouce, ale co jsem četl, tak na ně dost nadávají, kvůli stáčení kiláků atd. a 16t km na 98 se mě zdá dost málo a celá motorka se mi zdá (teda jen podle fotek taková poslepovaná). A na té poslední mě chybí otáčkoměr a tachometr, jsem začátečník, takže se bez nich neobejdu. A taky ten počet kilometrů, já vím, že udržovaná se 40 se vyrovná a nebo může být lepší než s 20t, ale i tak bych radši co nejmíň. Někde se ty Km projevit musí.
Pak jsem se ještě díval na tu z Olomouce, ale co jsem četl, tak na ně dost nadávají, kvůli stáčení kiláků atd. a 16t km na 98 se mě zdá dost málo a celá motorka se mi zdá (teda jen podle fotek taková poslepovaná). A na té poslední mě chybí otáčkoměr a tachometr, jsem začátečník, takže se bez nich neobejdu. A taky ten počet kilometrů, já vím, že udržovaná se 40 se vyrovná a nebo může být lepší než s 20t, ale i tak bych radši co nejmíň. Někde se ty Km projevit musí.