Může to být taky tím,že mám o zub větší přední rozetu čili převod spíš na vyšší rychlosti....co jsem se chtěl zeptat..myslíte,že o ten jeden zub je to znatelnej rozdíl? zajmalo by mě jak to jede v originále,protože mě v blízké době čeká řetězovka a rozmýšlím se jestli dát origo převod nebo ponechat stávající poměr....
ZRX...
-
joef
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem z ní zatím vymáčkl 240..a ještě by chtěla,ale už to leze pomalu a nikdy mě to nevyšlo tak abych jí mohl ždímat dál
Může to být taky tím,že mám o zub větší přední rozetu čili převod spíš na vyšší rychlosti....co jsem se chtěl zeptat..myslíte,že o ten jeden zub je to znatelnej rozdíl? zajmalo by mě jak to jede v originále,protože mě v blízké době čeká řetězovka a rozmýšlím se jestli dát origo převod nebo ponechat stávající poměr....
ZRX 1200R
- Kamil Pitt
- Easy slider

Vpředu bývá tuším něco kolem 16ti zubů, takže pokud to změníš o zub tak je to o cca 7 %. Pokud zkoušíš maximálku na 5ku tak je to jedno, spíš tě to zpřevodování posune do nižších otáček kde máš i nižší výkon takže jedeš pomaleji. Pokud to zkoušíš na 4ku tak by to snad mohlo pomoct a jet rychleji, ale to jenom odhaduju protože si v této chvíli nevybavuju kolik točí Rex při maximální rychlosti na 5ku a kolik na 4ku. Vyloženě maximálku jsem nikdy nezkoušel a nejrychleji jsem jel cca 230 (dle tachometru)
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Kuba
- Ghostrider

originál má 17 zubů a v zadu 42, já tam měl 43 a teďka mám 44 (protože 43 teďka nikde nemají)marek píše:Vpředu bývá tuším něco kolem 16ti zubů, takže pokud to změníš o zub tak je to o cca 7 %. Pokud zkoušíš maximálku na 5ku tak je to jedno, spíš tě to zpřevodování posune do nižších otáček kde máš i nižší výkon takže jedeš pomaleji. Pokud to zkoušíš na 4ku tak by to snad mohlo pomoct a jet rychleji, ale to jenom odhaduju protože si v této chvíli nevybavuju kolik točí Rex při maximální rychlosti na 5ku a kolik na 4ku. Vyloženě maximálku jsem nikdy nezkoušel a nejrychleji jsem jel cca 230 (dle tachometru)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider

taky se kochám,joef píše:Kamil: Neboj z 80% si jízdá užívám a podle toho si i cestu vybírám....důkaz místo slibůprůměrnou spotřebu mám 6,3l
ale jednou jsem jel opravdu pomalu a cestovně a to jsem jel za 6 litrů........ale to bylo jen jednou (páč jsem nudou padal z motorky)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R