Bez násmisak39 píše:Juchůůů, nepojedu sám... Dáme potom spicha, pátek bude OK, v sobotu dopolko třeba někam koukneme, než se sjedou sobotňáci...
Predbežne prihlásení - KAWA ZRAZ SLOVENSKO
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: NRG a ostatní páteční
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Kamil Pitt
- Easy slider

V pátek a v sobotu výlet po Slovensku s československejma přátelama?misak39 píše:Juchůůů, nepojedu sám... Dáme potom spicha, pátek bude OK, v sobotu dopolko třeba někam koukneme, než se sjedou sobotňáci...
ZX-6R '08 černá a malá zelená
***#CKC 478#***
***#CKC 478#***
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Možete sa mi prihlásiť aj na rslavikova@fnbrno/pracovný mail/
Pepi ,píšem si ťa + 1.
Ubytovňa je vedľa hotela.Mne je jedno kde budete parkovať,len aby to nevadilo riaditeľovi
Radšej ešte skusim rezervovať tie rodinné chatky a aby to bolo fér a tí čo tam budú spať,snáď by sme sa mohli podeliť.
Ja tam budem v piatok od 16-17h,budem rada keď dojdete v piatok,aj ke´d viem,že tí čo v ten deň budú makať,žiadne maslo...
Pepi ,píšem si ťa + 1.
Ubytovňa je vedľa hotela.Mne je jedno kde budete parkovať,len aby to nevadilo riaditeľovi
Radšej ešte skusim rezervovať tie rodinné chatky a aby to bolo fér a tí čo tam budú spať,snáď by sme sa mohli podeliť.
Ja tam budem v piatok od 16-17h,budem rada keď dojdete v piatok,aj ke´d viem,že tí čo v ten deň budú makať,žiadne maslo...
Gina- GPZ500S/2001
Jj, přesně tak bych si to představoval...Kamil Pitt píše:V pátek a v sobotu výlet po Slovensku s československejma přátelama?misak39 píše:Juchůůů, nepojedu sám... Dáme potom spicha, pátek bude OK, v sobotu dopolko třeba někam koukneme, než se sjedou sobotňáci...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: *
I kdybych v práci plnil na 110% tak to v pátek prostě nestihnu.Gina píše:Možete sa mi prihlásiť aj na rslavikova@fnbrno/pracovný mail/
Pepi ,píšem si ťa + 1.
Ubytovňa je vedľa hotela.Mne je jedno kde budete parkovať,len aby to nevadilo riaditeľovi![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Kamil Pitt
- Easy slider