Predbežne prihlásení - KAWA ZRAZ SLOVENSKO
- bossko
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Cau, diky za ponuku na motoride, ak by som isiel v piatok, tak sa urcite pridam. Ale neviem aku budete mat trasu? Asi by som musel prist do BA, ze? Este neviem ako mi to vyjde s casom. Takze ked pojdem v piatok, pojdem s vami a ked v sobotu, tak sa pripojim k Moravakom, ok? Na motoride to nejako preberieme. A co sa tyka ubytovania, tak neviem. Keby som isiel sam, tak v poho ubytovna. Len neviem co na to moja pritulkyna. Ale myslim ze je v pohode. Co sa tyka parkovania motoriek to je ako prosim? Kryte a strazene nebude nic, ze?TondoZZR píše:ReGIiiiii...myslim si,ze vacsina bude za tu ubytovnu.....ja ubytovna....a myslim si,ze aj MamaOcoAllain a aj Milka....skontaktujem ich....ALL cawes...BOSSKO--poslal som ti postu na MOTORIDE...omrkni

SIMONKA, model 2008 ...
Re: *
Gina píše:Všetky podrobnosti budú do Veľkej noci,že vraj s parkovaním problém nie je,bývajú tam enduro akcie.Ale skór si myslím,že parkovanie je pred hotelom a ubytovňou vonku.

- Kamil Pitt
- Easy slider
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
Stejnej příjezd. Ubytovna,dva pelíškyMaverick píše:Gina píše:Všetky podrobnosti budú do Veľkej noci,že vraj s parkovaním problém nie je,bývajú tam enduro akcie.Ale skór si myslím,že parkovanie je pred hotelom a ubytovňou vonku.![]()
![]()
Taak to vypadá , že najedeme motorkama do pokojů
![]()

"TALMACSI" *Z1000* r.v2005
budem spolu na pokojiTibor Kolozsi píše:Stejnej příjezd. Ubytovna,dva pelíškyMaverick píše:Gina píše:Všetky podrobnosti budú do Veľkej noci,že vraj s parkovaním problém nie je,bývajú tam enduro akcie.Ale skór si myslím,že parkovanie je pred hotelom a ubytovňou vonku.![]()
![]()
Taak to vypadá , že najedeme motorkama do pokojů
![]()