Sakra si mi vyfoukla fotku, tu sem tam chtel dat ja uz ji tu mam pripravenou ale nejak sem musel odejit tak sem ji tu nestihl dat
http://www.exit-site.com/dort.JPG
mmch ta motorka se dala snist to neni fotka (je to natistene na jedlem papire)
Sakra si mi vyfoukla fotku, tu sem tam chtel dat ja uz ji tu mam pripravenou ale nejak sem musel odejit tak sem ji tu nestihl dat
Syn majitele firmy...tím se v životě neoháněj... např.: cos dokázal??? to mi pověz, prosím...tomas_cze píše:No jasne a ja syn majitele firmy sem nemel ani kousek vsechno ste mi to sezraličoud píše:JJ, to jsem taky zjistil ... a byla dobraaaaaaaaaaaa nenechali ani kousek
666S999 píše:Syn majitele firmy...tím se v životě neoháněj... např.: cos dokázal??? to mi pověz, prosím...tomas_cze píše:No jasne a ja syn majitele firmy sem nemel ani kousek vsechno ste mi to sezraličoud píše:JJ, to jsem taky zjistil ... a byla dobraaaaaaaaaaaa nenechali ani kousek
Neohanim se tim sem to jen ted tak rek kvuli toho nazvu na tom dortu...666S999 píše:Syn majitele firmy...tím se v životě neoháněj... např.: cos dokázal??? to mi pověz, prosím...tomas_cze píše:No jasne a ja syn majitele firmy sem nemel ani kousek vsechno ste mi to sezraličoud píše:JJ, to jsem taky zjistil ... a byla dobraaaaaaaaaaaa nenechali ani kousek
- a děláš to dobře - máš to pěknýtomas_cze píše:Neohanim se tim sem to jen ted tak rek kvuli toho nazvu na tom dortu...666S999 píše:Syn majitele firmy...tím se v životě neoháněj... např.: cos dokázal??? to mi pověz, prosím...tomas_cze píše: No jasne a ja syn majitele firmy sem nemel ani kousek vsechno ste mi to sezralia nenechali ani kousek
Jinak co sem dokazal, pokud myslis pro firmu tak vsechny inzeraty na webu (tip moto, motoparket, motorkycom, avizo...) webovky www.toni.cz vsechno delam ja
dikMaverick píše:- a děláš to dobře - máš to pěknýtomas_cze píše:Neohanim se tim sem to jen ted tak rek kvuli toho nazvu na tom dortu...666S999 píše: Syn majitele firmy...tím se v životě neoháněj... např.: cos dokázal??? to mi pověz, prosím...
Jinak co sem dokazal, pokud myslis pro firmu tak vsechny inzeraty na webu (tip moto, motoparket, motorkycom, avizo...) webovky www.toni.cz vsechno delam ja