nevím jak se to jmenuje, ale v Kyjově je jen jeden obchod s moto doplňkamaPavel Kys píše:Kuba ZRX píše:já si na to objednal v Kyjově přímo ten přístrojek kterým se to dělá, tak pak můžu machrovat a půjčovat to....(zdarma)[/quote
U koho jsi objednal ten přípravek?
ZRX...
- Kuba
- Ghostrider
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
uchycení na rámu mám stejné, a vidle mám jen širší, otázkou je v jaká výšce to uchycení bude, když je machna snížená, taky to může být přímo tam kde mám brejle a jsem v hájzlu....počkám simarek píše:Mám ho taky objednaný. Kubo Tobě tam určitě sedět nebude, máš jiné vidle a jiné uchycení. V Tvém případě doporučuji osobní návštěvu (pochopitelně i s motkou) ať se borci pokusí něco zkombinovat.
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to není problém. Výškové nastavení se řeší délkou válečku který je zašroubovaný v rámu pod nádrží. Objímku na vidlici má určitě taky. Pokud by to pořad zasahovalo do spodních brýlí, tak se tam dává opět vymezovací váleček. Důležite je, aby tumič byl namontován vodorovně. Dnes jsem s tím výrobcem mluvil, probírali jsme kvalitu, záruky, výrobní technologii a zdá se, že to bude opravdu kvalita za bezkonkurenční cenu. Stránky výrobce jsou www.MPSCORSE.czKuba ZRX píše:uchycení na rámu mám stejné, a vidle mám jen širší, otázkou je v jaká výšce to uchycení bude, když je machna snížená, taky to může být přímo tam kde mám brejle a jsem v hájzlu....počkám simarek píše:Mám ho taky objednaný. Kubo Tobě tam určitě sedět nebude, máš jiné vidle a jiné uchycení. V Tvém případě doporučuji osobní návštěvu (pochopitelně i s motkou) ať se borci pokusí něco zkombinovat.
ZRX 1200 R
Mělo by to být toto v Kyjově asi není víc moto shopů.Kuba ZRX píše:Pavel Kys píše:nevím jak se to jmenuje, ale v Kyjově je jen jeden obchod s moto doplňkamaKuba ZRX píše:já si na to objednal v Kyjově přímo ten přístrojek kterým se to dělá, tak pak můžu machrovat a půjčovat to....(zdarma)[/quote
U koho jsi objednal ten přípravek?
MOTO - HOBBY - PADALÍK
Svatoborská 408
Kyjov
Tel.: 518 614 000
Mobil: 602 562 895
http://www.motohobby.cz/
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- Kuba
- Ghostrider
obchod souhlasí, jen jsem zjistil, že to řetaz pouze rozdělává, tak jsem to nevzal, to udělám flexou a zadarmoMilan X píše:Kuba ZRX píše:Mělo by to být toto v Kyjově asi není víc moto shopů.Pavel Kys píše: nevím jak se to jmenuje, ale v Kyjově je jen jeden obchod s moto doplňkama
MOTO - HOBBY - PADALÍK
Svatoborská 408
Kyjov
Tel.: 518 614 000
Mobil: 602 562 895
http://www.motohobby.cz/
koupil jsem tam nějakou sponu, která na převoz vydrží a nechám to udělat přímo v kawasaki, stejně tam musím na olej
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- DoktorZRX
- Ghostrider
Pěknej stolek s tou helmou, už si ho představuju v obývákuzdenek píše:prave co sem z toho pochopil, je to nejaka vyda od vyrobce, ze dokonce jak objednali novou tak to bylo taky, kazdopadne sem rad ze se to tyka jen skopcaku a u nas sou masiny v poradku.
este par tipu jak si masinku prizdobit

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160