Nove Kawasaki stranky
Nove Kawasaki stranky
http://kawasaki.cz vs. http://www.kawasaki.cz
kouknete ale kdys zadate www tak to nejde prisel sem na to nahodou nevim jestli to neni tajne nebo tak ....
kouknete ale kdys zadate www tak to nejde prisel sem na to nahodou nevim jestli to neni tajne nebo tak ....
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a jeste si pro sebe udelame "klubovy" ceny za novy masiny, ne?GEORG píše:Tak to by plynule mohlo přejít celý ASKO KC pod klub, budeme určovat obchodní politiku....Blesk píše:Je to chytry tah![]()
Kawa stranky casem prejdou plynule pod kawa club
![]()
![]()
(zelene neni nikdy dost )![]()
G.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Coude to fakt ty? Hmm tak to mi ted vycudilo mozek
... dobre no... ale kdyz jsem u toho tak u ZX-6R je chyba je tam "byla testovanan a okruhu xxxx v prosinci 2007"
sem si toho vsim jak sem si to jen tak z prdele cet, jinak to nectu takove veci, jen u nekterych....
Jinak fakt dobre, a to ja myslel ze nase stranky budou lepsi a zase prd, nekdo me predbeh

Jinak fakt dobre, a to ja myslel ze nase stranky budou lepsi a zase prd, nekdo me predbeh

- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano, mate pravdu, stranky jsem skutecne delal ja a musim taky uznat, ze se mi fakt libi ... Ale ani se nedokazete predstavit, kolik casu jsem s tim stravil - MESIC v kuse ... temer nic jinyho jsem nedelal ... Holt Brnaci si strasne vymejslej ...
Jinak, s tou domenu - ted probiha prevod domeny, v odpolednich hodinach by to melo uz fungovat i s www. ...

Jinak, s tou domenu - ted probiha prevod domeny, v odpolednich hodinach by to melo uz fungovat i s www. ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019