Dávám tam spešl licnu, co je na repráky v autech, vydrží proti prodření! a neukroutí se za 14 dní.
stavte se do řady, než odjedu tak jich 5 udělám!!!
než jsem to sehnal, tak půl dne po Brně...80km...když počítám co stojí v maloobchodě: zásuvka 80K, metr POŘÁDNÝHO kabelu 50k, držák poj+pojistka 20k (na mini nožovky ne na trubičkové shity), 2 očka6k, bužírku cín nepočítámMiMo píše:Já tyhle vecičky prodávám,takže jsem si to už vyrobil když jsem si kupoval minikompresurek kterej vozim pod sedlem a cena byla okolo 120Kč
když máš vše sestaveno, tak na Rexe to máš za 5 minut nandáno. No problemDoktorZRX píše:Chosé, kouknu na to na nějakým prvním srazu a pak to domluvíme
já to chci používat na dobíjení z Optimate III, a na dobíjení alarm mobilu. Samozřejmě, že používat při cestách jen pro nabíječku na mobil, event.navigaci (když tam dáš rozdvojku. Na velké (odběry a dlouhé svícení to není - jen tak na 5W žárovku na svícení ve stanu...), natož na lednici!!!DoktorZRX píše:A rozdejchá to potom baterka, když tam bude něco dýl zapojený
když bude zájem udělám další, mě "první várka" furt funguje, tak snad nová bude taky vyhovovat...Jirka_Z píše:Tak teda jestli muzu poprosit ja bych mel o jeden zajem - predem dekuju - kazdopadne to nepospicha, pokud nebudes na moto GP tak se uvidime asi az na Mlynkach.