pomoc-stabilita
-
zdemyr
pomoc-stabilita
Zdravim všechny.POtřeboval bych poradit
. mama babicku ninju 9 rv 96. DO zataček se neda skoro klopit,jako by v naklonu podplavavala,neda se pak vybrat pořádně zat.a je to dost nepříjemný
. Mam udělaný vpřed.vidle,ale nepomohlo to.Taky už mam v p...pneu a řetěz
. Mužete někdo poradit,co by to mohlo zpusobovat? Pneu a řetězovku budu teprv měnit,tak snad to pomůže. Dík za radu. Zdendos 
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
-
zdemyr
To byl fofr s těma odpovědma
.dík.je to spíš,jakoby se podlomil předek,klopíš klopíš a najednou se to jakoby podlomí víc
,proto jsem měnil olel v tlumičích,padlá určitě byla,kdysi,která není,že? ale mam ji 3rokem a vím,že to nedělalo.už jsem pak na to nesed,když mě to vyneslo hooooodně ze zatáčky,bojim,bojim, 
-
zdemyr
- čoud
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Neco od PIrelli, v tvem pripade asi Supercorsa, nejsou sice nejlevnejsi, ale meli by ti vydrzet i vic nez 5tkm, na 6ce 1998 prej vydrzej pri stredne "rychlym" ridici asi 8tkm ...
Ja mam treba racing smes Pirelli Dragon Supercorsa PRO a uz maj najeto 2200km a jeste tam 3mm zbejvav, plus jezdili pod mojim velenim v Brne na okruhu a predtim odjezdili zavodni vikend tamtez u Jirky Broze v MMČR ...
Ja mam treba racing smes Pirelli Dragon Supercorsa PRO a uz maj najeto 2200km a jeste tam 3mm zbejvav, plus jezdili pod mojim velenim v Brne na okruhu a predtim odjezdili zavodni vikend tamtez u Jirky Broze v MMČR ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
Já mám na zadku MICHELIN COMANDER NAJETO NĚJAKÝCH 12 TISÍC km A VZROREK U PROSTŘED JEŠTĚ 2mm drží velmi dobře a max spokojenost, ale jsem kochač tak nevím jestli Ti to pomůže.Barthorr píše:Ha tak to mě asi dezinformovaliMě bylo zděleno, že životnost je něco kolem 5000
Asi to jsou uživatelé-kochači. Tak jaký gumky doporučíte

VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- Barthorr
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Tak díky za tipčoud píše:Neco od PIrelli, v tvem pripade asi Supercorsa, nejsou sice nejlevnejsi, ale meli by ti vydrzet i vic nez 5tkm, na 6ce 1998 prej vydrzej pri stredne "rychlym" ridici asi 8tkm ...
Live fast die young................................ ZX-6R G1