No,Elvis,ještě jsem neviděl hnusný ZRX,na té motorce se hodnotí uplně něco jinýho a barva je to poslední,i když bílá a stříbrná mi moc nesedíElvis. píše:Novej, ale hnusnej... tahle barva a ty kola edaskovi neslusi.... Uz mi jeden odpovedel a druhyho mi poslal Choze, tak uvidime... ale jinak je v zaloze devitka s akrapama
ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Tenhle je fešnej i ve stříbrný....moc Rexů ve stříbrný jsem zatím nepotkal, ale má jedno mínus....nemá Akrapa....marek píše:Elvis. píše:Hm.... a ja porad nicProlez sem vsechny servery u nas i v zahranici a nasel jen 2, ktery se mi libi, ale ani jeden mi zatim neodpovedel
vem tohoto http://www.motoscout24.autoscout24.de/P ... bribgktdoi
s dovozem, přihlášením a komplet zeleným lakem jsi na 160 a není co řešit
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Tech stribrnejch sem videl v inzeratech vic -sou o dost levnejsi nez ostatni, i kdyz nejsou moc jety a sou celkem novy. Jenze se asi vetsine lidi stejne jako me tahle barva moc nelibi. A kdyz si vezmu, kolik bych dal za lak atd, tak se to nevyplati. Takze koukam po jinejch, ktery se mi budou libit se vsim vsudy
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Nemyslete si, ze jsem to nepocital, ale to co das za ten lak -jen kola do cerny-2 tisice (a to jeste ze znamosti), cerna kyvka litr, podsedlak, kaplicka, nadrz bocni plastiky a polepy nevim jestli pujdou pouzit puvodni a za dalsi uz nebude origo lak, takze klesa cena motky, takze to vyjde plus minus autobus nastejno jako kdyz si koupis barvu, ktera se ti libi za vic...
Takze hledam dal
Takze hledam dal
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Kuba
- Ghostrider

ser na to, kup si DUCATI 1098 a máš klidElvis. píše:Nemyslete si, ze jsem to nepocital, ale to co das za ten lak -jen kola do cerny-2 tisice (a to jeste ze znamosti), cerna kyvka litr, podsedlak, kaplicka, nadrz bocni plastiky a polepy nevim jestli pujdou pouzit puvodni a za dalsi uz nebude origo lak, takze klesa cena motky, takze to vyjde plus minus autobus nastejno jako kdyz si koupis barvu, ktera se ti libi za vic...
Takze hledam dal
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
No právě, vyjde to nastejno !! Vo tom to je. Zelené nejsou, stříbrné na přelakování jsou. Výsledek je stejný, cena je stejná.Elvis. píše:Nemyslete si, ze jsem to nepocital, ale to co das za ten lak -jen kola do cerny-2 tisice (a to jeste ze znamosti), cerna kyvka litr, podsedlak, kaplicka, nadrz bocni plastiky a polepy nevim jestli pujdou pouzit puvodni a za dalsi uz nebude origo lak, takze klesa cena motky, takze to vyjde plus minus autobus nastejno jako kdyz si koupis barvu, ktera se ti libi za vic...
Takze hledam dal
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
hm... a co tenhle: http://www.motoscout24.autoscout24.de/P ... brrztoigwg
Ale je to jedenactka
A porad je jeste ve hre ta devitka ninja
Ale je to jedenactka
A porad je jeste ve hre ta devitka ninja
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- otajs
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
nějaký drahý
Je pěkná, ale mě se zdá nějaká drahá! Na to, že je to 11tka a 01čka
A jakou máš vyhlídnutou 9tku?
ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620