Prosím poradte mi kde sehnat levnou ale kvalitní kombinezu
kombineza
- NRG
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Už to tady několikrát bylo, ale ve zkratce: mám už dva a půl roku jeden z prvních modelů Padany, zatím všechno funguje tak jak má (švy se nepářou, kůže se netrhá, zipy drží...). Jedinej docela profláknutej problém prvních Padan jsou nesedící kolenní chrániče - za jízdy O.K., to drží na svým místě, ale jak uděláš pár kroků, tak je musíš zase srovnat. Ale co jsem četl a slyšel, tak nová generace Padany už má tenhle problém vyřešenej, takže ji můžu s klidem doporučit. Je to podle mě slušnej kompromis mezi cenou a kvalitou. Je ale pravda, že jsem v ní nikdy nespadl, takže nemůžu hodnotit účinnost při pádu.
Ale v každým případě platí (a to nejen u kombinéz, ale i u helem, rukavic, bot a vůbec obecně u výstroje) - kup si to nejlepší, na co budeš mít, na zdraví se šetřit nevyplácí.
Ale v každým případě platí (a to nejen u kombinéz, ale i u helem, rukavic, bot a vůbec obecně u výstroje) - kup si to nejlepší, na co budeš mít, na zdraví se šetřit nevyplácí.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- jaris
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
No tak padanu uz mam skoro dva roky, letos mi povolil sev na kalhotech a na bunde uz sem mel dlouho kousek rozparanou kapsu, tak sem jel do Tyna reklamovat, vsechno vzali ani nechteli listecek a do druheho dne vse krasne opraveno. Takze muzu jen doporucit... a kdyz si z Krumlova, tak neni co resit.
ZXR 750 '93
__CKC201__
__CKC201__
- jaris
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Noo ja sem si rek,ze nez si kupovat nejakou jetou za tu samou cenu koupim si novou, kde mam zaruku atd... Kamos v ni spadnul a celkem v pohode, kuze ani svy se neprodreli. Zajed se podivat do Tyna a uvidis jak ti sedne, sou tam ochotni....Je pravda jak tu nekdo psal, ze kdyz promokne pousti barvu, ale kdyz budes mit plastenku, tak je vyreseno.
ZXR 750 '93
__CKC201__
__CKC201__