ZX6R - netěsnost vidlí
ZX6R - netěsnost vidlí
Potřebuju poradit , jak je častá závada u těchto mašin z roku 98 netěsnost vidlí?

Netesnost vidlí
No prave resim tento problem.
Jdu si tak popojet se zazimovanou motorkou a podivam se na predni kolo a na rafku louzicka oleje, mrknu na vidle a prava je cela mastna.
Doufam, ze bude jen spatne gufero.
Jdu si tak popojet se zazimovanou motorkou a podivam se na predni kolo a na rafku louzicka oleje, mrknu na vidle a prava je cela mastna.
Doufam, ze bude jen spatne gufero.
zx6r 98
- Kamil Pitt
- Easy slider

- pavelik_cz
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
- Kamil Pitt
- Easy slider

Hlavně nesmí být poškrábaný vydle. No jestli do toho ještě můžu kecat tak mě to na předchozí kawině taky teklo tak mě to vyměňoval přímo šéf servisu ten se mi o ni staral a byl jsem na výsost spokojen a ten když tam dával úplně nová gufera tak ty pružinky ve vnitř gufera ještě trošku dal víc k sobě jako zmenšil jejich průměr. Říkal, že ty vydle už nejsou nový,že už jsou jetý tak to chce trošku přitáhnout pružinky a bylo to ok.
ZX-6R '08 černá a malá zelená
***#CKC 478#***
***#CKC 478#***
- Kamil Pitt
- Easy slider

- MadMax
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
jestli si to jeste nikdy nedelal, tak se to aspon naucis. je to celkem pohoda. nemusi se ani sundavat plasty (kdyz mas dobre tvarovany ockovy klic). jako prvni doporucuju povolit ten sroub na imbus, co je ze spodu schovanej pod osou kola.pak teprve z vrchu vysroubujes stelovak pruziny, jinak se ti bude vnitrek protacet a bez pripravku to ne povolis. jo chtelo to docela velkou paku... zbytek uz je pohodicka.
ZX-6R ´98