chtel jsem se zeptat. kdyz otocim plynem tak otacky stoupaj a klesaj moc pomalu..nekdy kdyz otocim plynem tak to ma opozdenou reakci..koukal jsem na lanka a vypada to ze by nemeli drhnout...muze to byt treba karbcama nebo necim jinym?dik
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
Na bohatost smesi je na krbci sroubek, kerym se to ladi, podivej se do manualu, melo by tam bejt i napsany jak ho nastelovat do default nastaveni. Nicmene, motka uz ma neco nalitano, takze je otazkou, jestli je default nastaveni ve tvem pripade to idealni ... Kazdopadne, pokud to chces mit udelany dobre, doporucuju nekoho, kdo tomu rozumi, serizeni stoji par korun, tak nemej strach ...
sem to cely rozebral, jeste jednou koukl na lanka na pal.filtr ale vsechno je ok..otacky cou mozna o poznani lepsi.pri te prilezitosti sem vymenil olej, masinu slozil nastartoval a najednou rev jak stekla kobyla..ten predemnou tam lil neco jineho. hodil sem tam Motul a rachot sileny kdyz das tak od 5-6 vejs..opet plameny z vyfuku..alee to mi nevadi nooo
ale ten hradec stejne navstivim pri ceste tam at se na ni trochu kouknou kdyz jsou tam tak sikovni
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)