jak sundat spojku... pomoc
jak sundat spojku... pomoc
ahoj
rachoti mi spojka tak sem se chtel na ni mrknout.sundal sem dekl,spojkovy lamely ale nemuzu zaboha povolit tu 30ku matku co drzi spojkovej kos .. dal jsem tam kvalt,slapl na brzdu a nic .. bojim se zarvat aby mi nepraskl retez .. jak se da ta matka povolit ? diky
rachoti mi spojka tak sem se chtel na ni mrknout.sundal sem dekl,spojkovy lamely ale nemuzu zaboha povolit tu 30ku matku co drzi spojkovej kos .. dal jsem tam kvalt,slapl na brzdu a nic .. bojim se zarvat aby mi nepraskl retez .. jak se da ta matka povolit ? diky
- MadMax
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz davno zadny lamely nemam. Ty uz dlouho odpocivaj nekde na smetisti. ale vyrobit ten pripravek neni nic tezkyho. tak to zkus. krom toho mam ninju tak ani nevim jestli sou ty lamely stejne velky. manual ma neco pres 65 mega a pres cdma ti to tezko poslu, takze napis adresu puslu ti v tydnu CD.
nebo mozna rychlejsi bude kdyz to zkusis stahnout
http://ursa.irk.ru/manual/
nebo mozna rychlejsi bude kdyz to zkusis stahnout
http://ursa.irk.ru/manual/
ZX-6R ´98
Ahoj chlapi,
taky se chystám na výměnu lamel, ale ještě sem to nikdy nedelal. Měl sem za to, že se prave musí vždy sundat spojkový koš,ale jak je znázorněno na tom obrázku tak není třeba. Proč ho vlastně sundavat?
Jsem manuálně zručny,ale jak sem psal jeste sem se v tom nikdy nevrtal a budu rád za každou info.
taky se chystám na výměnu lamel, ale ještě sem to nikdy nedelal. Měl sem za to, že se prave musí vždy sundat spojkový koš,ale jak je znázorněno na tom obrázku tak není třeba. Proč ho vlastně sundavat?
Jsem manuálně zručny,ale jak sem psal jeste sem se v tom nikdy nevrtal a budu rád za každou info.
- jaris
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Spojkovy kos vubec sundavat nemusis, odsroubujes ty vrchni srouby s pruzinama, das novy lamely, popr plechy(ja menil radsi vsechno i pruziny) a zasroubujes spatky, dotahnes na predepsany moment a je toZX--7R píše:Ahoj chlapi,

ZXR 750 '93
__CKC201__
__CKC201__