Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že tady poněkud vázne komunikace....
Neříkejte že všichni máte takový práce(třeba jako já
) a nemáte nic kloudného k zamyšlení nebo k zapsání....
Vím že po Sklípku si všichni všechno řekli. Jelikož nás čeká sezóna plná akcí, srazů, svateb, tak by bylo smutné kdyby jsme si vše řikli z očí do očí a forum by postupně zanikalo....
Neříkejte že všichni máte takový práce(třeba jako já

Vím že po Sklípku si všichni všechno řekli. Jelikož nás čeká sezóna plná akcí, srazů, svateb, tak by bylo smutné kdyby jsme si vše řikli z očí do očí a forum by postupně zanikalo....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Bylo to bráno z nadhledem, ale začínám se bát odsunu členů za lepšími stroji....Elvis. píše:Forum nezanikne, toho se nebojim, ale třeba já toho mám teď nějak moc. Po těch Vánocích se všichni zbláznili a pořád někdo něco chce

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No vždyť já ani nevím jestli jsem si ze všema co jsem měl v plánu povykládat,povykládal o tom, očem jsem si chtěl povykládat.Honza-Zed píše:Koukám že tady poněkud vázne komunikace....
Neříkejte že všichni máte takový práce(třeba jako já) a nemáte nic kloudného k zamyšlení nebo k zapsání....

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Lech píše:No vždyť já ani nevím jestli jsem si ze všema co jsem měl v plánu povykládat,povykládal o tom, očem jsem si chtěl povykládat.Honza-Zed píše:Koukám že tady poněkud vázne komunikace....
Neříkejte že všichni máte takový práce(třeba jako já) a nemáte nic kloudného k zamyšlení nebo k zapsání....
Vím že po Sklípku si všichni všechno řekli. Jelikož nás čeká sezóna plná akcí, srazů, svateb, tak by bylo smutné kdyby jsme si vše řikli z očí do očí a forum by postupně zanikalo....Ale snad jo.Ikdyž si vůbec nepamastuju kdy a jak jsem se dostal do postele.A až ráno jsem z úlevou zjistil po prvním chvilkovém procitnutí že spím ve správném pokoji na správné posteli.
V tvém případě beru za úspěch že si dorazil v pořádku do pokoje i když byl úplně nejvýš...

Přes den ses vytratil jak pára nad hrncem...
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Kuba
- Ghostrider
neboj, já podobněLech píše:No vždyť já ani nevím jestli jsem si ze všema co jsem měl v plánu povykládat,povykládal o tom, očem jsem si chtěl povykládat.Honza-Zed píše:Koukám že tady poněkud vázne komunikace....
Vím že po Sklípku si všichni všechno řekli. Jelikož nás čeká sezóna plná akcí, srazů, svateb, tak by bylo smutné kdyby jsme si vše řikli z očí do očí a forum by postupně zanikalo....Ale snad jo.Ikdyž si vůbec nepamastuju kdy a jak jsem se dostal do postele.A až ráno jsem z úlevou zjistil po prvním chvilkovém procitnutí že spím ve správném pokoji na správné posteli.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Tys byl taky takový duch, vždy ses vytratil a pak najednou objevil....Kuba ZRX píše:neboj, já podobněLech píše:No vždyť já ani nevím jestli jsem si ze všema co jsem měl v plánu povykládat,povykládal o tom, očem jsem si chtěl povykládat.Honza-Zed píše:Koukám že tady poněkud vázne komunikace....

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Kuba
- Ghostrider
na p.ču den:
byl jsem darovat krev, hodný to Kuba, ani jsem se nemohl normálně najíst a byl jsem hladovej jak vlk, páč před darováním krve musíš držet dietu. To se tahle vracím z nemocníce v Bohunicích a u jedné křižovatky je STOPka, jenže já se kouknul do leva a tam nikde žádné auto, pouze jedno v dálce a tak jsem uplně nezastavil a pokračoval v jízdě (na druhou stranu se nemá cenu dívat, páč oba pruhy jsou ve směru z leva). Ihned po tomto projetí jsem byl zastaven, dostal bloky za 2 000,-Kč a bodové ohodnocení 5, vzhledem k tomu, že bodů mám jen 12, první co na začátku sezony bude, že tu SPZ zase odmontuju a prostě nezastavím. Někdo si může říct hajzl, dá si dolů SPZ a bude jezdit jak prase.....na to můžu jen říct, ano budu
hlavním cílem ale je, páč těch bodů už moc nemám, nepřijít o ty ostatní za nějakou blbost, třeba že na motorce v obci nepojedu 50, ale 60, když bude prázná silnic i chodníky, pojedu i 70 hau
byl jsem darovat krev, hodný to Kuba, ani jsem se nemohl normálně najíst a byl jsem hladovej jak vlk, páč před darováním krve musíš držet dietu. To se tahle vracím z nemocníce v Bohunicích a u jedné křižovatky je STOPka, jenže já se kouknul do leva a tam nikde žádné auto, pouze jedno v dálce a tak jsem uplně nezastavil a pokračoval v jízdě (na druhou stranu se nemá cenu dívat, páč oba pruhy jsou ve směru z leva). Ihned po tomto projetí jsem byl zastaven, dostal bloky za 2 000,-Kč a bodové ohodnocení 5, vzhledem k tomu, že bodů mám jen 12, první co na začátku sezony bude, že tu SPZ zase odmontuju a prostě nezastavím. Někdo si může říct hajzl, dá si dolů SPZ a bude jezdit jak prase.....na to můžu jen říct, ano budu
hlavním cílem ale je, páč těch bodů už moc nemám, nepřijít o ty ostatní za nějakou blbost, třeba že na motorce v obci nepojedu 50, ale 60, když bude prázná silnic i chodníky, pojedu i 70 hau
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R