Jestli jsou kola leštěná nebo stříkaná nevím, ale rám byl leštěný a kola vypadají 1000x hezčí. Lesknou se jak zrcadlo. Mám ještě kyvku v tom samém provedení, ale nedával jsem jí na motorku ať to není moc přeplácané. Ale asi ji ještě přehodím. Jinak ložiska jsem všechny vyčistil a namazal. V podstatě jsem měl motorku rozebranou do posledního šroubku. A s bourané jsem použil kompletní elektro, motor, chromované kola a doplňky(víčko nádrže, kola, stupačky). Největší problém s USA je ale to že hovada americké to mají při dopravě na párku a obě motorky přišli v kontejneru víc rozbité. Vytopená byla kompletně v pořádku a přišla poškrábaná s ulomenou přední kapotáží a rozbitým zadním blinkrem, a ta bouraná měla pravou stranu s výfukem dobrou a tak je nenapadlo nic jiného než to na tu stranu položit do kontejneru. Takže výfuk dorazil mírně prohlý a škráblý a taky byli rozbité přístroje. Takže zase práce navíc. Nově opláštit výfuk (vypadá líp než orginál) a chvála pánu bohu jen přehodit kryty budíku s vytopené. Kdybych dal dohromady hodiny co jsem na tom strávil, tak s rezervou při osmi hodinách denně to trvalo asi 11 dnů. Moto koupeny na aukcích v USA -
WWW.copart.com -
WWW.iaai.com . Na iaai je možné hledat auta i motorky bez licence ale nejdou vidět uplně všechny. Máte-li někdo zájem ptejte se na cokili. Hned jak bude trošku času tak odpovím. Zatím zdar jedu nakupovat dárky!