Jasně,na tu gumu opatrně z boku,ale hlavně plasty jakýkoliv barvy jsou jak nový(né s lakem ),ale to je práce pro fajnšmekry a puntičkáře,co když vyjedou a zozpleskne se jim moucha a motorku tak je slyšet:Ku.va kam čumíš...
Elvis. píše:jo a kde se da splasit bila barvicka na zvyrazneni napisu na gumach?
Existuje taková fixka. Na bývalé motorce jsem měl bílé nápisy, vypadalo to hodně dobře....)
Měl jsem bílou, modrou a žlutou...
Bohužel ti neporadím kde ji koupit, byla ***** z kolbenky.... možná to zkusit na benzínce nebo tuzing shopu.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
DoktorZRX píše:Já toho taky hodně vyzkoušel a na rexovi taky stříkám zástěrku,jsem taky puntičkář Já jsem spokojenej s Coyote-oživovač pneu a vnějších plastů.Stojí asi 100,- voda to nesmeje a dlouho to vydrží jak nový
TAKY MAM ZKUSENOST S TIMTO OZIVOVACEM PLASTU A JE HODNE VYDARENEJ!
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
ale s tou tuzkou musis hodne opatrne, jednou jsem videl svoji byvalou masinu a mela tou tuzkou bilej text na pneu. jenze to bylo cely rozmazany i mimo ty pismena a vypadalo dost silene, ale kdyz si da clovek zalezet tak vysledek muze bejt supr