kufr
kufr
Tak dneska jsem si poridil kufr Kappa (46 litru). A myslim ze v Paolu v Dlouhe Trebove mi minimalne do pristi sezony uz nic neprodaj (lepsi varianta) nebo me zastrelej hned jak tam vejdu (horsi varianta). Nejdriv jsem si koupil kufr s plotnou a pak jsem chtel zvlast nauctovat nosic (kufr prinese jeden Jezisek a nosic druhej Jezisek
). Na vsechno zbozi maj slevu 13%, tak proc toho nevyuzit. Kufr s plotnou mel stat 5670 minus sleva. nauctoval mi 5050,-, jen tak, ani nevim proc sem si to rychle prepocital na mobilu a vyslo mi 4933,-, tak jsem jen pokrcil rameny a nic nerikal. hned se ptal jestli se neco deje tak jsem mu rekl kolik vyslo me. prepocital to jeste jednou a najednou mel stejnou cenu, takze pohoda. pouze se na me nemile zasklebil. potom namarkoval nosic- 1350 pred slevou. chvilku pocital a rika: "1000kc" a pak dodal neuveritelne ironickym hlasem a tonem z kteryho kapal jed a opovrzeni "teda pokud si to nechcete prepocitat", tim me nasral tak neuveritelne ze sem mu ani nerekl ze mi to vyslo 1175 a s podekovanim jsem odesel. doufam ze tam uz nikdy nebudu nic potrebovat 
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ja jsem se tam snazil asi 3x zaplatit kartou, ale vzdycky jim v tu dobu nefungovalo cteni karet nebo neco podobnyho takze jsem musel jet do usti nebo do trebovy vybrat z bankomatu. a kdyz jsem nadhodil ze by mi na to pak mohli dat slevu kdyz kvuli nim musim jet zbytecne jeste pro penize tak se na me akorat divne koukali
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
-
kafkalibor
- Ghostrider