Xenon
Tohle téma se zrovna řešilo na motorkari.cz a je tam i nějakej odkazek kde se to dá koupit,ale stojí to raketu
Něco okolo 20tis a je to náhrada za orig. žárovku,takže parabola zustava,ale nějakej maník tam psal,že s tím muže bejt problem na čáře a pokud s moto cestujete i ven,ne jen vnitro,tak si myslím že to za případné problémy rozhodně nestojí
odkaz je tu:

odkaz je tu:
Kód: Vybrat vše
http://forum.motorkari.cz/read.php?f=6&i=152228&t=152228
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Páni!!!
světlo vypadá rozsvícené fajnově!pavelik_cz píše:Mno každopádně to světlo vypadá jak dělo na ufony![]()
K tématu: náhrada za normální se prodávala na motorkářích-viz podrobnosti:
Inzerát přidán: 13.9.2006 v 23:01
detail inzerátu
Celkem 3 fotografie Přestavbová sada s xenon. výbojkami Patice typu H1, H7, H4 - 8000K
nabídka
Originální universální sada. Montáž je velmi jednoduchá a zabere jen nekolik minut. Není třeba žádných uprav,zásahu do světlometů. Sada obsahuje konektory k propojení s původní elektroinstalací.Výb ojka se vkládá přímo do patice pro originální žárovku,čímž se dosáhne optimálního rozptylu světla a nejvyšší možné účinnosti xenonové výbojky!Cena: 3 900 Kč
Město: vsetin
Takže, kdo chce experimentovat, může si o to napsat...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Ninja vypadá zajímavě s xenonem, trochu mi připomíná kyklopka....
Jeden čas jsem koukal na nabídku že dávali xenony do GSX-R, ale pak to nějak vyšumělo...
Může někdo vysvětlit co braní rozšíření xenonů do motorek? Mimo ceny, to je jasný....

Jeden čas jsem koukal na nabídku že dávali xenony do GSX-R, ale pak to nějak vyšumělo...
Může někdo vysvětlit co braní rozšíření xenonů do motorek? Mimo ceny, to je jasný....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
důvody:
1)vybavení motky v základu-cenačoud píše:Mimo ceny, asi cena...
2)otřesy+vlhkost+rozměry řídící jednotky=prostor na schovku
3)tma- viz Zdrahy-když se Ti posere žárovka na cestě, tak máš ještě další vlákno, a opravíš to kdekoli...když Ti omdlí VN nebo ostatní příslušenství Xenonu,tak na diagnózu a výměnu jednu jistotu... jedeš domů potmě- parkovačka je h***o ( auto má 2světla, některý motky taky

To jsou důvody dle 6S9...

Jednou, na staré GPztce, jsem taky dojížděl na parkovačku, a nebýt toho, že jsem zajel do škarpy (abych uhnul!!!) tak mě sejmul kokot, co předjížděl v protisměru (měl jsem zapnutý levý blinkr!!!), protože mě neviděl. A bylo to o pár decimetrů, nějakej pakopsychoplechovkář, !!! a pak že motorkáři jezdí jak čuňata!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
psali o tom na Supermoto, sada je OK, (není homologována pro použití v silničnim provozu
),kdo bude chtít poslat ten pokec tak jsem k dispozici, měla by se dát koupit u nás...
třeba tady: tahle sada je na dvě motorky
http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=161

třeba tady: tahle sada je na dvě motorky

http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=161
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______