brňáci taky do hospody
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
teda nechcu do toho kecat, ale potrefená husa je nej nej..co se týká kvality a výběrů piva...to jsem chtlě navrhnout, jen si tam bude asi třeba reservovat místa..jinak nějaký rychlosráče nemusíme Pepa a já jezdit chlemtat do Brna..není pivo jako pivo před rokem jsme byli ve Středověké krčmě..a dovezla jsem si to skvělé pivo i s véčou domů v igelitce ... bylo to pivo s medovinou "korma"...moc dobré,velmi zrádné...protože jsem nepoznala míru..asi tak nějak...Kuba ZRX1200R píše:co hospoda Potrefená Husa
" člověk je tvor společenský- dobře mu tak! "
Hehe jestli pamatujete Evu, tak v reklamě na Staropramen (ta reklama se točila v Potrefené huse - ale Práglovské) sedí na baru a ta husa se prochází za nímagic píše:teda nechcu do toho kecat, ale potrefená husa je nej nej..co se týká kvality a výběrů piva...to jsem chtlě navrhnout, jen si tam bude asi třeba reservovat místa..jinak nějaký rychlosráče nemusíme Pepa a já jezdit chlemtat do Brna..není pivo jako pivo před rokem jsme byli ve Středověké krčmě..a dovezla jsem si to skvělé pivo i s véčou domů v igelitce ... bylo to pivo s medovinou "korma"...moc dobré,velmi zrádné...protože jsem nepoznala míru..asi tak nějak...Kuba ZRX1200R píše:co hospoda Potrefená Husa
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
...na prvním srazu v Doksech jsme se stavili na pivo v Liberci a až sjem šla z wecka,teprve jsem si všimla ,že sedíme u potrefený husy..a Choze mi už nechtěl další pivo objednat...bo měl strach,že by mě cestou ztratil....tam je aspoň výběr značek..takový hoegarden čepovaný,to je slast a nebo černý kelt...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Georgi...
tak takhle Blanku krotím...ne metoda cukr a bič, ale pivo a voda...magic píše:...na prvním srazu v Doksech jsme se stavili na pivo v Liberci a až sjem šla z wecka,teprve jsem si všimla ,že sedíme u potrefený husy..a Choze mi už nechtěl další pivo objednat...bo měl strach,že by mě cestou ztratil....tam je aspoň výběr značek..takový hoegarden čepovaný,to je slast a nebo černý kelt...
až přijedu...vezmete nás do Brna na pivo?
za 3 týdny...no nic, jen jsem plácl...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kuba
- Ghostrider
Re: Georgi...
To téma je špatněš nazvané, mělo se to jmenovat Brno a okolí na pivo, dorazte a jdete taky6S9 píše:tak takhle Blanku krotím...ne metoda cukr a bič, ale pivo a voda...magic píše:...na prvním srazu v Doksech jsme se stavili na pivo v Liberci a až sjem šla z wecka,teprve jsem si všimla ,že sedíme u potrefený husy..a Choze mi už nechtěl další pivo objednat...bo měl strach,že by mě cestou ztratil....tam je aspoň výběr značek..takový hoegarden čepovaný,to je slast a nebo černý kelt...
až přijedu...vezmete nás do Brna na pivo?
za 3 týdny...no nic, jen jsem plácl...
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Choze se vrátí ze světa až 20.prosince..tak zatím můžeme doma glgat lahváče..a do Brna si zajedeme...dáme vědět, a bud se tam sejdeme nebo budeme soukromničit...uvažujeme si zopakovat tradici jako před rokem a to http://www.stredovekakrcma.com/uvod.php
zajedem si na pořádný silný pivo...
dobře se děti bavte
zajedem si na pořádný silný pivo...
dobře se děti bavte