Už i já toho nechal

to je rozumné rozhodnutí. už mě to docela prudilo přečíst si v každém tématu něco o asii ...volkswagen píše:Taky se divím, ale jak se říká opakovaný vtip přestává být vtipem, čeho je moc, toho je příliš a tak často se chodí se džbánem pro vodu až jitrnice do schodů
Mě pánové nic neurazí, hovado není urážka, atd... je to good, když mi řeknete blázen je to pochvala(v mým věku mám dobrý filtr, chci tím říct: jste tu pro mne většina supr lidiček, pozitivně laděných a VESELÝCH).Závěr:Pajoo píše:Fíha, tady to začíná bejt ale husťácký. Takže povídat jen spisovně, sedět u compu vzpřímeně a nepovídat si se sousedem, nejíst a nepít.......
volkswagen píše:Mám už malou ideu jak to bude - veškerý pokec k určité vyjížďce bude prostě založen v "pokecu" ve Vyjížďkách a CKC akcích bude jen a pouze info, případně počet přihlášených a tak a následně odkaz na související diskusi.
Souhlas! Admini dobrý...marek píše:To zní rozumě, potřebné info na jednom přehledném place a keci a blbosti zase někde jinde. Naprostý souhlas.