Ale nejak sem tam nenasel cenu
PSI ATTACK
PSI ATTACK
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou mě se celkem libí. A ty cenovky tam nejsou proto, protože se prý údajně jeden německý občan děsně divil, když porovnával ceny kombinéz
na webech v německu a v čechách, že mu při přepočtu na český koruny z eur nějak nevychází kurz
. Aspoň takhle mi to řrkli v PSí, když sem se jednou ptal. Jestli ale ceny chces stačí poslat email.
na webech v německu a v čechách, že mu při přepočtu na český koruny z eur nějak nevychází kurz
ZX6-R (00)
- Gigantus
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Kecy-cena tam neni protoze Hubik hodne vyvazi a cizincum prodava draz nez Cechum! A cena se i tak odviji od kvality-kdo jejich vyrobky jednou zkusil da mi urcite za pravdu. Jsou mezi svetovou spickou. A kup si svetovou znackovou kombinezu (napr. Dainese) za prachy jako u Hubika.. Nahrozi! Tu cenu te repliky zjistim-muj odhad je 24 000-jako rada Karbon LINE.
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
- Gigantus
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Na Nemeckem webu cena byt muze-Cech asi nespokojenej nebude kdyz zjisti ze ji ma za polovinuKarlos píše:Jo jo, ale je zajimavý že na německym webu ty ceny maj. Podle mě se bude moct dát sehnat v Čechách za 20000,- a v Německu za pěknej 40000,-
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
zdarec, George!
jo, kupte PSI, jsou za tu cenu good, i servis na opravu hadrů po sezoně je dobrej... nemůžu si stěžovat, jen doporučit
, dávat 40 litrů za Dajnézku, tak radši koupím nový gumy a řetězovku 
Nemám rád (To už smrdí snobárnou) věci na show, ale na funkci. PSI jsou dobrý a funkční, jako Kawa, žádný taliánský tajtrlóó
pak jen miluju: tuning aut zářivkou pod podlahou, blikátka v přední masce na žiguli - a tak
Nemám rád (To už smrdí snobárnou) věci na show, ale na funkci. PSI jsou dobrý a funkční, jako Kawa, žádný taliánský tajtrlóó
pak jen miluju: tuning aut zářivkou pod podlahou, blikátka v přední masce na žiguli - a tak
Naposledy upravil(a) 666S999 dne pát lis 17, 2006 23:17:47, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
zajeď do Tlumačova, je to kousek, byli jsme tam s mojí, vybereš si v poho, udělaj Ti kombinace barev v ceně, Blanka jí má šitou mimo sezónu, za 15litrů a jsou ochotný (a ne jak u Harlejistů-komiků, Nemáš v milión, tak tu neotravuj)GEORG píše:ne, že podle popisu je ta komboška málo vybavená a je drahá jak sviňa
Prostě vyplázneš nehorázný pachy za to, že máš repliku. Ale jsou to zatím všechno nepotvrzené informace, až ji uvidím, tak budu vědět víc.
G.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______