Mlýnky 2026 - nebudou? (vyjádřete se)
Re: Mlýnky 2026 - nebudou? (vyjádřete se)
Až se domluvíte, kdy, kde a jak budou ne/ probíhat Mlýnky., přidám k tomu můj komentář. Zatím jsem jen přihlížející diskuze, který, pokud bude mít řidičák, přijede kamkoli.
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
To už snad budeš pojizdnej 
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Na Haluzické Hájence nemajů výčep. Pivo sem tam tenkrát zajištoval já. Je to kemp pro děcka a mládež, takže ani pivo ani zelená. Druhý víkend majů ve Strážnici vinobraní. A to bude dost uzavírek, hlídek, měření. Zkusil bych ten konec srpna a pak by sa vidělo.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jestli přijedu, nebo zase nepřijedu, nevím. Ale pokud to s rozumem v hrsti a nadhledem shrnu:
Termín konec srpna – pro spoustu lidí špatně. Příprava dětí do školy, dovolená na poslední chvíli, a hlavně poslední víkend prázdnin. Podle mě nikdo nechce jezdit na výlet / sraz, protože všude jsou lidi, kteří se z výletu (prázdnin) přeci vrací. Nechápu, že někdo chce sraz o tomto víkendu. Pokud to mám „pár“ kilometrů – OK, ale jet o posledním víkendu 350 km tam a 350 km zpět není a nebude žádná zábava (obzvlášť zpět s policajtama v zádech a zbytkáčem v krvi).
Termín druhý víkend v září – pokud je tam vinobraní, kdybychom se ho nechtěli účastnit (jako že by to mohla být slušná zábava
), tak je to podle mě zásadní komplikace. Provoz, lidi, policajti vyloženě hledající řidiče se „zbytkáčem“...
Velehrad – pokud pominu sraz, protože sraz, tak je to velký důvod ke konání a příjezdu lidí. Je to Bohu libá akce a měla by se zachovat. Vždycky, když jsem komukoli řekl, že toto 1× za rok konáme, tak jsem pro motorkáře získal pár „obdivných“ poznámek, protože tohle od party lidí jezdících na motorkách „obyčejný“ lid prostě nečeká.
Termín byl před 19 lety evidentně vybrán velmi vhodně, takže podle mě buď by to mělo být na Mlýnkách, protože nás tam chtějí, budou nás mít rádi a domluví si to majitelé penzionu tak, abychom tam mohli být, nebo někde jinde v dojezdové vzdálenosti vyjížďky na Velehrad, protože termín a „cíl“ je prostě určen.
Mějte se všichni dobře, mám vás rád, a třeba někdy, někde na viděnou.
Termín konec srpna – pro spoustu lidí špatně. Příprava dětí do školy, dovolená na poslední chvíli, a hlavně poslední víkend prázdnin. Podle mě nikdo nechce jezdit na výlet / sraz, protože všude jsou lidi, kteří se z výletu (prázdnin) přeci vrací. Nechápu, že někdo chce sraz o tomto víkendu. Pokud to mám „pár“ kilometrů – OK, ale jet o posledním víkendu 350 km tam a 350 km zpět není a nebude žádná zábava (obzvlášť zpět s policajtama v zádech a zbytkáčem v krvi).
Termín druhý víkend v září – pokud je tam vinobraní, kdybychom se ho nechtěli účastnit (jako že by to mohla být slušná zábava
Velehrad – pokud pominu sraz, protože sraz, tak je to velký důvod ke konání a příjezdu lidí. Je to Bohu libá akce a měla by se zachovat. Vždycky, když jsem komukoli řekl, že toto 1× za rok konáme, tak jsem pro motorkáře získal pár „obdivných“ poznámek, protože tohle od party lidí jezdících na motorkách „obyčejný“ lid prostě nečeká.
Termín byl před 19 lety evidentně vybrán velmi vhodně, takže podle mě buď by to mělo být na Mlýnkách, protože nás tam chtějí, budou nás mít rádi a domluví si to majitelé penzionu tak, abychom tam mohli být, nebo někde jinde v dojezdové vzdálenosti vyjížďky na Velehrad, protože termín a „cíl“ je prostě určen.
Mějte se všichni dobře, mám vás rád, a třeba někdy, někde na viděnou.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Bych se toho posledniho víkendu úplně nebál, už jsme to zažili a dá se to zvládnout.
ZH2 SE 2022
ZZR 1400 - 2006
ZZR 1400 Performance
ZZR 1100
CKC 1603
ZZR 1400 - 2006
ZZR 1400 Performance
ZZR 1100
CKC 1603
Jirko, je vidět že jsi dlouho nikde nebyl. Teď už to jsou uplně jiné srazy než bývaly na Skalce kde jsme několikrát vypili celý bar... V porovnání s tím to teď jsou srazy abstinentů 
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak to víš, každy vybalí ráno krabičku prášků a na ní je napsáno že se nemá míchat s alkoholem
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, my jsme pro zachování termínu a změnu místa.
Velehrad zachovat, peníze předat na vyjížďce
Velehrad zachovat, peníze předat na vyjížďce
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Ahoj, za nás je termín 28.-30.8. v pohodě.
Tombola a návštěva Velehradu je jasná priorita.
Co se týká ubytování, penzion Jana nám nevadí, pokud bude něco jiného se stejnými nebo lepšími parametry, proč ne?
V+H
Tombola a návštěva Velehradu je jasná priorita.
Co se týká ubytování, penzion Jana nám nevadí, pokud bude něco jiného se stejnými nebo lepšími parametry, proč ne?
V+H
Tak mě napadlo. Co udělat sraz na starém a skvělém místě. V Bohuslavicích v Hospodářském dvoře. Tam to organizoval Uncle. Naprosto perfektní místo, skvělé cesty. Do Velehradu cca 150 km. Udělat takovou celodenní vyjížďku na Velehrad a zpět.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!