Já se teda Kingovi nedivím, minulý týden jsi ještě na FB dával fotky z itálie... Já bych tě domů taky nepustil, dokud neukážeš negativní test na covid

Já se teda Kingovi nedivím, minulý týden jsi ještě na FB dával fotky z itálie... Já bych tě domů taky nepustil, dokud neukážeš negativní test na covid
King nikoho neodmítá, jen jsem po odmitnuti mého návrhu na mejdan už ani nepočítal ze někdo přijede.
já ti nevím, asi to, že kolečko v rámci 2 okresu byla děsná nuda, kdybych otočil heftem, tak bych to měl za 15min. objetý... a taky co se vyrojilo "motorkářů" je to hnus, každej kdo má nějakou korunu, má dnes motorku. Přestávám zdravit, protože bych nedělal nic jiného...
Pit na zimákáchZRX 1984 píše: ↑stř dub 14, 2021 08:43:36 Neboj, ta potvora přejde a budeme moct vyrazit na nějakej trip, na nějaký srazík, vidět se, pokecat, popít a bude pohoda.
Jinak by bylo fakt kdyby nahluchlý pražáci + jeden asiat občas hodili nějaké info sem ohledně jejich kroužení na pitbajkách. Tak třeba 20.4 okolo 14.h jedou testovat, zda jsou jejich italsko španělské stroje provozuschopné. Test bude v Sosnové, chci se tam na ně jet podívat, pojedeme s Méďou z Liberce cca okolo 12:30 směr Sosonová, tak si naplánuj nějakej servis v České Lípě a přijeď se na ty PitOmce podívat![]()