https://en.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_ZXR400

Sehnat jí ve slušným stavu, tak máš podle mě super motorku, veterána a prostě "ječák" jako prase. Obzvlášť ve verzi „Sport Production“ - 15 200ot/min ve 400ccm musí být mazec

Neznám přesně podmínky evidenčky, ale tam by měl být technický stav úplně fuk. Evidenčka slouží k porovnání údajů zapsaných v TP se skutečností (VIN, motor, pneu a zapsání ujetých km). Motorku jsem přistavil k evidenčce odstrojenou bez kapot, předního světla, nehomologovaný výfuk a evidenční kontrole vyhověla.Blacky píše: ↑pát říj 09, 2020 10:59:21 Jen info, že na STK Janov je nějaký "šťura", kterýmu se nelibil IXIL vyfuk a LED zadni svetlo, takze při EVIDENČCE (technickou má platnou ještě 2 roky) ho vymet a fotky zadal do systému tj. ani u normálního STK to nešlo zadat. DEBIL!!!! Tj. si novej majitel dal sborku rozborku vrátil původní zadní svetlo a demontoval karbon z tlumice vyfuku, aby to proslo a pak to zase vse dal zpet![]()
Zvaž w800.Blacky píše: ↑pát říj 09, 2020 10:59:21 Tak Willík je prodán. fňuk. Ale šel do slušnejch rukou, kluka z Litvínova, tak se bude mít dobře.
Jen info, že na STK Janov je nějaký "šťura", kterýmu se nelibil IXIL vyfuk a LED zadni svetlo, takze při EVIDENČCE (technickou má platnou ještě 2 roky) ho vymet a fotky zadal do systému tj. ani u normálního STK to nešlo zadat. DEBIL!!!! Tj. si novej majitel dal sborku rozborku vrátil původní zadní svetlo a demontoval karbon z tlumice vyfuku, aby to proslo a pak to zase vse dal zpet![]()
No s já sem v procesu výběru novýho bajku. Na jezděni kochačky z manzelkou sem si vzal od Táty Burgmana 400.![]()
A pro mě chci něco na blbnutí. Ta RS je ve výběru. Možná kdyby kawa měla něco lehčího kolem 400ccm. Možná ta nová 650? Ale určo nahatýho.![]()
JJ já si myslím, to samé. Sám sem v UL evidenčku delal před par lety a uplne bez problému. Proste nejaky hypersnazivec. Nakonec to dopadlo, ale chvilku sem mel stazino, ze si budu motorku brat zpet.lukas.01 píše: ↑sob říj 10, 2020 15:53:34Neznám přesně podmínky evidenčky, ale tam by měl být technický stav úplně fuk. Evidenčka slouží k porovnání údajů zapsaných v TP se skutečností (VIN, motor, pneu a zapsání ujetých km). Motorku jsem přistavil k evidenčce odstrojenou bez kapot, předního světla, nehomologovaný výfuk a evidenční kontrole vyhověla.Blacky píše: ↑pát říj 09, 2020 10:59:21 Jen info, že na STK Janov je nějaký "šťura", kterýmu se nelibil IXIL vyfuk a LED zadni svetlo, takze při EVIDENČCE (technickou má platnou ještě 2 roky) ho vymet a fotky zadal do systému tj. ani u normálního STK to nešlo zadat. DEBIL!!!! Tj. si novej majitel dal sborku rozborku vrátil původní zadní svetlo a demontoval karbon z tlumice vyfuku, aby to proslo a pak to zase vse dal zpet![]()
V tebou uvedeném případě bych se s pánem pusti do debaty, ať mi předloží předpis, co má obsahovat evidenční kontrola a pak bych se podle toho zařídil (sklapnul paty nebo stěžoval).
Jirka_Z píše: ↑pon říj 12, 2020 09:05:45 No tak jasně je to 400ccm, ale musíš uznat, že těch 15t ot. musí být parádní jekot...
Jak jsem psal, byl to jeden z mých klukovských "snů" a když by se to s ní umělo, dalo by se s tím zablbnout si myslím.
Zase to má dobrou hmotnost, takže ovládání "kola" udělá své![]()
A to myslíš jak?misak39 píše: ↑pon říj 12, 2020 12:26:52Jirka_Z píše: ↑pon říj 12, 2020 09:05:45 No tak jasně je to 400ccm, ale musíš uznat, že těch 15t ot. musí být parádní jekot...
Jak jsem psal, byl to jeden z mých klukovských "snů" a když by se to s ní umělo, dalo by se s tím zablbnout si myslím.
jenže parádní jekot si příští rok nepustíš ani v garáži...
kvůli paní von der Lejnové...Jirka_Z píše: ↑úte říj 13, 2020 04:57:39A to myslíš jak?misak39 píše: ↑pon říj 12, 2020 12:26:52Jirka_Z píše: ↑pon říj 12, 2020 09:05:45 No tak jasně je to 400ccm, ale musíš uznat, že těch 15t ot. musí být parádní jekot...
jenže parádní jekot si příští rok nepustíš ani v garáži...
1, kvůli plukovníkovi Prymulovi?
2, kvůli plukovnici manželce?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()