Objevil sem docelo dobrou vyfikundaci ktera o dost usnadní výměnu oleje. Máte někdo?
https://www.murphskits.com/product_info ... cts_id=145
lukas.01 píše: ↑ned dub 07, 2019 08:40:31 Pravda, neuvědomil jsem si že je u "veteránů" vložka pod víkem a ne plechová bandaska. V tom případě dobrý nápad nahradit vložku bandaskou.
Jak se to tam přidělává, vložka je tam šroubovaná šroubem (pokud si to ještě pamatuju) a ten adaptér i filtr mají díru se závitem na našroubování. Předpokládám, že k tomu bude ještě "dutý" šroub s matkou uprostřed, kterým se přišroubuje adaptér do díry pro původní šroub a na druhou stranu přijde našroubovat filtr.
Tak se kluci domluvte, poptejte cenu, za kolik vám to někdo vyrobí a máte "akci čisté ruce".
Hele já mám od Oxfordu ty race a nemůžu si je vynachválit , sice nový smrdí jako blázen ta guma je snad z hovna nebo nevímzdenek píše: ↑ned dub 14, 2019 22:35:47 Tak to je k nasrání
Konečne jsem si chtěl koupit to novy plexi zero gravity a dočkám se odpovědi, že do k nám ho nepošlou z ameriky neboť je to příliš křehké
Nějakěj nápad jak ho sem dostat? Známýho v améru nemám..
Jo a objednal sem si novy vyhřivany gripy oxford premium adventure, tak sem zvedav.