ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Jj ty krajní ventily měli taky nejmenší vůli..
Puvodne sem chťel brousit, ale známí a pak už i naznámí na to neměli čas.
Sehnal jsem nový za 80.- za kus.takže nebylo co řešit a těch 9 kousků sem objednal.
Puvodne sem chťel brousit, ale známí a pak už i naznámí na to neměli čas.
Sehnal jsem nový za 80.- za kus.takže nebylo co řešit a těch 9 kousků sem objednal.
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Bo se lip chladej. Nekdy stačí je přecházet, ale za 80,- Kc je to vubec kov?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Jj jak říkaš, přehazet. Přehodil jsem 2 kusy. 9 koupil a 5 origo nebroušených sem vyměnil s kamošem za ty moje puvodni, co měl z jinýho motoru.
Ty krajní právě měli nejmenší vůli(0.05 misto 0.19-0.23) usuzuju kvuli tomu že jsou na kraji a vačky se tam nejvíc při rotaci deformují....škoda že jsem tu ve vlákně ZRX nenašel hodnoty od jiných majitelů, tohle jsou věci co mě zajímají.
Tvrdost jsem nezkoušel, ale jistě bych si zuby vylamal. .. ono podle ceny lze těžko soudit.. na partsdepot sou ty podložky za 220.-, dal na netu za 120.- a v lokalnim kamennym obchodě mi je borec nabidl za 80.-
To same u svíček našel sem za 270.- i za 140.-
To samo KN vzduch.filtr za 2400.- nebo za 1400.-
Atd..atd..
Ty krajní právě měli nejmenší vůli(0.05 misto 0.19-0.23) usuzuju kvuli tomu že jsou na kraji a vačky se tam nejvíc při rotaci deformují....škoda že jsem tu ve vlákně ZRX nenašel hodnoty od jiných majitelů, tohle jsou věci co mě zajímají.
Tvrdost jsem nezkoušel, ale jistě bych si zuby vylamal. .. ono podle ceny lze těžko soudit.. na partsdepot sou ty podložky za 220.-, dal na netu za 120.- a v lokalnim kamennym obchodě mi je borec nabidl za 80.-
To same u svíček našel sem za 270.- i za 140.-
To samo KN vzduch.filtr za 2400.- nebo za 1400.-
Atd..atd..
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Mel jsi napsat, mam fotku nekde, jak ty vule maji byt a jinak mam cely dilensky cca 5kg vazici dilensky manual. Většinou se vsim jeudim k Havrdom pac si nevěřím a radši zaplatím nez se v tom vrtat a pak se tlouct do hlavy. Jawu ješte jo, ale na tohle nemam koule, myslim ventily, karbce sesynchonizovat neni problém, ale to je max
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ahoj, která hadice na rexovi vede teplou vodu do chladiče a která studenou z chladiče zpět do motoru ?
Díky

Díky

ZRX 1200 R
Chladič se ohřívá od vrchu
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to vím naprosto přesně... ta co vede z motoru je na teplou a ta co vede do motoru je na studenou

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Jo po startu to zjistíš za chvilku
Taky podle toho zjistíš jak funguje termostat když zrx nemá teploměr 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Tahle rexa má origo S budiky, ale pořad ukazuje studeny i když jsou vedra nedostaneš se nad tu spodní čárku, proto dávám digital, ať vím kdy se už muže topit
ZRX 1200 R
No ono ten eSkovej teploměr funguje přesně jak píšeš a je to správně u Havrdů jsme to zkoušeli, když se to posune nad tu první rysku, tak to je 85°C, když je teploměr uprostřed je to těsně před sepnutím větráku, to si nepamatuju kolik to bylo stupňů, ale cca 100°C a do červeného se nám to nepodařilo dostat, takže jednoduše řečeno, celej budík je na rozmezí 85 až 105°C
Takže digitál je úplně zbytečnej. Hlavně u ZRX je originál dirka v termostatu, takže hned po nastartování ti jde teplá voda hned do chladiče tou malou dirkou, až se ohřeje malý okruh otevře termostat a jde to teprve celé do chladiče.Takže pokud budeš dávat čidlo někde k termostatu, tak Ti bude ukazovat teplotu hned 80°C, ale v podstatě motor studenej a do moturu poteče studená voda z chladiče díky té malé dírce, pokud dáš čidlo na výstup z chladiče, bude Ti to ukazovat pořád 70°C
takže za mě, je to starej dobrej stroj, nech ho prvních 10 km ohřát a na celej digitál se vyser
Jestli jsi viděl film divočáci, tak hlavně chlapi zahoďte hodinky...

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Diky za nabidku, manual sem mel vytisknutej driv nez sem si motorku dovezl domu.. mam kamoša, hroznej srdcař co se tyka vsech motorovych vozidel a ten mi řekl, že jestli si ty ventily neudělám, sem u něj mrtvej Homolka, viš jak... tak seděl nademnou v obývaku a ja měřil vůle, spolu sme pak vyměnili rozvoďák a tak sem se to naučil...a je to fakt jednoduchý.ZRX 1984 píše: ↑sob bře 16, 2019 19:23:16 Mel jsi napsat, mam fotku nekde, jak ty vule maji byt a jinak mam cely dilensky cca 5kg vazici dilensky manual. Většinou se vsim jeudim k Havrdom pac si nevěřím a radši zaplatím nez se v tom vrtat a pak se tlouct do hlavy. Jawu ješte jo, ale na tohle nemam koule, myslim ventily, karbce sesynchonizovat neni problém, ale to je max
.. k tématu teploměr ,, viděl jsem jak delají díru a závit do té hliníkové přiruby ve které je termostat. Pak našroubují čidlo a zapojí.. zajímalo by mě jestli by fungoval teploměr, kdyby se vytáhl ještě jeden drát z toho původního čidla, bez vrtání další díry..??
..jak řikáš.. vysrat se na teploměr vody.... a co takle teploměr oleje, he?
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Taky zbytečnost, mám nějakej od Louise a nikdy se to nepřehřálo, ani na okruhu. Musel bys být ultradebil abys ohřál 3,5 l oleje tak aby to něčemu vadilo
Na místě to netůruju a zbytek se uchladí, japončíci to mají udělaný velmi dobře..

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
...dnešní akce vidlice: výměna pouzder a gufer (Tourmax- zajimavy že gufero má jen jednu pružinku, ty co sem demontoval meli pružinku z každé strany - matně si vzpomínám že to byly All balls gufera)
Olej - koupil jsem Repsol 10w za pěkných 260.-/litr
Letos ty Alpske zatacky budou o hodně bezpečnější
...aaa fotečka. ... nešťastný začátek. (borec v pražským pneuservisu mi tak šikovně utáhl osu kola až se paklíč utrhnul...to bylo loni v létě, nejdřív nasadil kolo, že se vůbec netočilo, prý hele to si sedne jak to projedete, to se mi lehce zvedl tlak, řikam mu jdi od toho ty umělče.špatně nasadil náhon tachometru. Tak sem si to dal dohromady sam. U pultu na mě paní odlehčila od 650korun českých, braly mě mdloby podruhé..
Olej - koupil jsem Repsol 10w za pěkných 260.-/litr
Letos ty Alpske zatacky budou o hodně bezpečnější
...aaa fotečka. ... nešťastný začátek. (borec v pražským pneuservisu mi tak šikovně utáhl osu kola až se paklíč utrhnul...to bylo loni v létě, nejdřív nasadil kolo, že se vůbec netočilo, prý hele to si sedne jak to projedete, to se mi lehce zvedl tlak, řikam mu jdi od toho ty umělče.špatně nasadil náhon tachometru. Tak sem si to dal dohromady sam. U pultu na mě paní odlehčila od 650korun českých, braly mě mdloby podruhé..
- Přílohy
-
- A2174A56-8AEF-44D5-B0AC-966B3A6A7498.jpeg (1.13 MiB) Zobrazeno 2029 x
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006