Zubr píše: ↑sob bře 02, 2019 14:41:40
Jo a v uživatelském manuálu pro GTR píšou, že abs není funkční při rychlosti nižší než 6 km/h . Tak ten pád při 5 km/h je zaručen a ještě budeš na fóru řešit, že abs nefunguje
Hele já nestudoval manuál,ale to říkám z vlastní zkušenosti (mám od léta k užívání rok starého Verouše s ABS). Těch 5km beru odhadem, ok tak 6km

- popustíš spojku a zahamtneš brzdu, kolo se protočí a nebo
uděláš čárku.
Nic víc,nic míň.
Samozřejmě že je nejlepší to zahamtnout na rovince třeba při kilu, ale já osobně jsem si to potřeboval vyzkoušet při jízdě krokem a pak jsem se už nebál to kdykoliv čapnout plnou silou.
Když zabrzdíš na ZRX z kila na nulu natvrdo tak děláš předním kolem dlouhé čáry a zadní se zvedá - člověk má pocit že to dobře brzdí než když zahamtnu na Verouši ABS , ale v krizové situaci se člověk většinou
lekne a přebrzdí.
Dnešní ABS jsou na tom dobře a na Verouši mi to drnčí před zatáčkou často, člověk se nemusí tak soustředit na brzdy.
Právě proto je dobré si všechny situace vyzkoušet a následně využívat naplno když už to tam je. Neřeš manuál a zmáčkni to naplno - nelze to položit. Já osobně jsem byl vždy proti elektronickým udělátkám co berou
jízdě emoce, ale dneska bych už motorku bez ABS nekoupil a klidně i nějakou trakci když pujde vypnout. Ono je to přesně to když prší a člověk musí někam dojet je to parádní věc.