Upravy: IXIL vejfuck, Padáky, zadni světlo, větší štít. Já doplním opěrku pro batůžek asi páčky, možná nějaký polep.
Zed byl super, ale chceme jezdit s manželkou a na ot je lepší tohle.

- počkej s tím k Jeníkovi na svatbu - až to uvidím tak dáme hlavy dohromady a něco vymyslímeBlacky píše: ↑ned črc 29, 2018 15:21:58 Muaheheh on tam původně nebyl. Cesta z Mělníka do UL a už mi drnčela hlava. Takže zatím tak je, ale Imbus je stále v pohotovosti![]()
BTW: se stím učím jezdit. Návyky ze Zeda občas nefungujou. Ocením rady, jak se 2 vál nejlépe "obsluhuje".
Zatím sem zjistil, že to prostě nemá tak plynulej chod. (logicky). Víc to cuká, než se rozjede. Do 4-5 tisic je to brumátko na kochačku. Od 5-6 tisíc se brobouzí a vzlétá.To mě baví. Nohy mám pořád tendence cpát pod sebe.
Jednou už sem se vznesl nad sedlo, ten podvozek funguje fakt jinak. Vůli v plynu sem poladil (byla desně velká). Pořád mi nějak nesedne řadička. Moc dlouhej krok a moc vysoko.
![]()
Manželka je nadšená. Sedí se jí pohodlně. Kouká kolem. Mlýnky klapnou.
Původně sem chtěl černou, nebo tu šedo zelenou. tohle je modrofilová metla. Spekuluju nad barevným schematem. Černo-modro .............. Další barva asi už nesedne. zelenoou do toho nedostanu, zlatou taky ne. Možná červený bodový jako "výstražný". Chci totiž CNC páčky. Tyhle mi nesedí v ruce a jsou ošklivý. Dát je celé černé se mi nezdá, tak možná černé s červenýma stavítkama. Červený rolny na stojan, závažíčka do řídítek. Mám u Rutana ještě nějakou slevičku, tak by to mohlo klapnout. Jen musím vymyslet, zda kratký, nebo vyklápěčky, nebo komplet i vysuvný. .)