průběžný výsledky: 2 dny jsem lítal jak kokot kolem VTR, v neděli jsem jel ještě dopo vyzkoušet ucpávky, startovala na první otočení, jela parádně, večer na okruhu jsme odvzdušnili brzdy a mrcha nenastartovala když jsme chtěli jen na technickou přejímku

odpo jsem motorky myl tak se asi voda dostala někam kam nemá... takže technickou přejímku jsem dal na gsxr (spočívala jen v kontrole jestli jsou ve výfuku ucpávky), díky časům z posledních volných jsem šel rovnou do skupiny B (A nejrychlejší, D nejpomalejší). Večer jsme se stihly opít s bandou od vedle, narozdíl od nás nepodcenili přípravu a dovezli si sud, pípu a výřivku

ráno jsem nechal přezout gsxr na fungl nový gumy a vyrazili jsme. V první jízdě jsem zopakoval 2:00 jako minule, v druhý se mi povedlo 1:58.5, tentokrát se jim rozdělením do skupin spokojenej, mě předjedou tak 2-3 lidi za tu 20-minutovku, já předjedu taky tak 2-3, nikdo mě nebrzdí, já snad taky nikoho. Jeník tak nadšenej nebyl, nahlásil loňskej čas na ZX9 místo toho aby trochu zalhal a v první jízdě šel do D kde se dnes jezdí fakt pomalu a nedalo se zajet rychlý kolo, v druhý jízdě se nasral a v půlce jízdy to zabalil a jel se domluvit na přestupu do C, kde ve třetí jízdě dal pěkný 2:08.9.