Nemusím mít víc rexů, už mám vyřešeno
V pátek jsem byl ráno vyzkoušet KTM SuperDuke 990. Musim říct že mě to chytlo víc než okruhový VTR. Posez, motor, všechno paráda. Odpo jsem byl zkusit ještě Tuono 1000R, novější model než měl Kuba. Tuono nebylo v moc hezkých stavu a navíc mi vadily vysoký stupačky. Včera jsem byl zkusit něco značkovýho a po jízdě bylo jasno, nový přírustek do garáže je ZX10

rok 2005, ve 2010 ji kamion lehce namáčknul na svodidla, takže jasná úprava na streeta, kluk byl po bouračce dlouho mimo provoz takže zpět do provozu šla až 2015 kdy ji koupil současný majitel a z původně ne moc hezký skládačky udělal (podle mě) hezkou stavbu. Nechápu proč měl někdo potřebu ještě upravit řetězovku do síly, ale jede to uplně nesmyslně, prostě zelený peklo

zasloužila by si lepší brzdy, ale asi to v budoucnu vyřešim radiální pumpou a lepšíma deskama stejně jako na gsxr, není to nic bež čeho by to teď nejezdilo, musim vybrat nový gumy a jsem připravenej na sezónu

a narozdíl od Duka nebudu v Orlických horách poslouchat že mám neznačkovou jebku a jede mi to jen na dva válce