ZRX IV.
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: ZRX IV.
To ma většina motorek, který nemaji padaky..Rexe ted zrovna nemam..no stav se ve Zdare, jestli budes mit cestu, az pojedes pro Rexe 

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
To je uplně normální - alespoň je vidět že to něco vydrží,žádné schovat to pod nový plastík.. 

ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tohle určitě není z žádné havárky! Taky se snažím motorky opečovávat, ale stane se a třeba při utahování brašen kolen sedla se ti propadne hlavní stojan do díry v travní dlaždici a prásk, motorka je na zemi a deklík je poďobanej hned...vylítne z tebe v minutě několik stránek ze slovníku sprostých slov a jede se dál...

Chápu tvoje obavy, jsem podobnej hnidopich, ale fakt je, že dokonalou jetinu neseženeš, v showroomu už bohužel ZRX není, tak mazej do Chebu, než ti ho někdo vyfoukne a budeš akorát nasranej!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Zdar !
Výfuk ...Popsano jiz bylo spousta stran. V ČR jsou jen dva vyfuky na rexe. Dodaci lhuta kolem jednoho mesice.
Jedna se o kratky Ixil 37cm nebo delsi 45cm Scorpion
Libi se mi ten Scorpion kulaty v titanu. Má ho někdo ze zdejších členů? Jste spokojeni, nebo byste dnes uz radeji šli do jiného laufu?
Chci ho nejdřív slyšet naživo.
Diky za reakce
Výfuk ...Popsano jiz bylo spousta stran. V ČR jsou jen dva vyfuky na rexe. Dodaci lhuta kolem jednoho mesice.
Libi se mi ten Scorpion kulaty v titanu. Má ho někdo ze zdejších členů? Jste spokojeni, nebo byste dnes uz radeji šli do jiného laufu?
Diky za reakce
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Mám Scorpion a docela dobrý..
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Co něco na zakázku? máme šikovnýho známýho v Rožmitálu pod Třemšínem, pro Tequilu dělal výfuk ve stylu Kerker na ER5, pro mě svody se 2 koncovkama na míru, teď v zimě dělal výfuky pro Zeda a Sagyho, takže rexí laďáky už má natrénovaný. Rozměry a tvar výfuku na přání, tlumítka a "homologaci" taky umí. Akorát je to projekt spíš na zimuzdenek píše: ↑stř kvě 23, 2018 10:06:29 Zdar !
Diky za reakce
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
Dělá to pěkně. Na kolik taková sranda vyjde ?
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
no...

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Diky za odpovědi
Asi pujdu do toho Scorpiona.rád bych ho slyšel, má někdo v okoli Prahy?
..ten dvou lauf je peknej, videl sem nedavno na inzerci za cca 6 tis, nejaka pani jo nabizela.
Jestli by nekdo touzil po dvoulaufu a nechtel davat na rozpitvani svoje svody, můžu nabídnout jedny bourany z dvanactky, kde je ta část zůžení naprosto v pořadku.
Asi pujdu do toho Scorpiona.rád bych ho slyšel, má někdo v okoli Prahy?
..ten dvou lauf je peknej, videl sem nedavno na inzerci za cca 6 tis, nejaka pani jo nabizela.
Jestli by nekdo touzil po dvoulaufu a nechtel davat na rozpitvani svoje svody, můžu nabídnout jedny bourany z dvanactky, kde je ta část zůžení naprosto v pořadku.
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
čaute kluci, prosím vás, mohl by někdo znalý dát svoje tel. číslo, mám v merku jednu ZRX 1200 S a chtěl bych se optat na pár věcí, nechci to nějak rozepisovat celkem to hoří
. Díky moc!
))

jinak mám zálusk na tento kousek https://www.motorkari.cz/motobazar/moto ... 83376.html
Prodává ho kamarád a tak nějak s ní neměl žádný problém, problém je, že motorka má současně najeto 99 500 km.
Jde mi o výdrž, měl jsem předtím SV 1000 a bohužél, odstřelil se motor, bůh ví proč, asi se rozpadl píst, nebo praskla ojnice, nebo upadl ventil, každopádně hrozivá destrukce motoru...
Chci se zeptat Vás, majitelů ZRX, jak dobře tento motor snáší takové kilometry a na co pořádně podívat při koupi... Jde mi hlavně o bolístky, někde jsem četl, že dost trpí vačky, tohle nevím jak poznat... Jinak s vadným těsněním vodní pumpy zkušenosti mám, to si ověřím...
Motorka jede, jen si pamatuji ,že si trochu stěžoval na přehřívání v delších kolonách, že prý při velké zácpě rafička teploměru lezla k červenému poli a tak motorku vždy odstavil, vypl motor a nechal doběhnout ventilátory... Tohle je třeba pro mě velká neznámá, jak je to s velkýma kolonama, leze to běžně k červenýmu?
Jinač motorka supér
Prodává ho kamarád a tak nějak s ní neměl žádný problém, problém je, že motorka má současně najeto 99 500 km.
Jde mi o výdrž, měl jsem předtím SV 1000 a bohužél, odstřelil se motor, bůh ví proč, asi se rozpadl píst, nebo praskla ojnice, nebo upadl ventil, každopádně hrozivá destrukce motoru...
Chci se zeptat Vás, majitelů ZRX, jak dobře tento motor snáší takové kilometry a na co pořádně podívat při koupi... Jde mi hlavně o bolístky, někde jsem četl, že dost trpí vačky, tohle nevím jak poznat... Jinak s vadným těsněním vodní pumpy zkušenosti mám, to si ověřím...
Motorka jede, jen si pamatuji ,že si trochu stěžoval na přehřívání v delších kolonách, že prý při velké zácpě rafička teploměru lezla k červenému poli a tak motorku vždy odstavil, vypl motor a nechal doběhnout ventilátory... Tohle je třeba pro mě velká neznámá, jak je to s velkýma kolonama, leze to běžně k červenýmu?
Jinač motorka supér

Vacky az na Tequilu nikdo nemenil a to maj klubovy rexove 60-80t km vetsinou. Ale i to se da resit.
Prehrivani v kolone tu dle meho nikdo neresil. Vetsina z nas kolony predjizdi a nejakou minutku na svetlech rex zmakne. Netece mu nekde chladic? Nebo jinak neubejva chladici kapalina?
Obecne je rex drzak, ale vsechny mechanicky veci maj svoje limity.
Prehrivani v kolone tu dle meho nikdo neresil. Vetsina z nas kolony predjizdi a nejakou minutku na svetlech rex zmakne. Netece mu nekde chladic? Nebo jinak neubejva chladici kapalina?
Obecne je rex drzak, ale vsechny mechanicky veci maj svoje limity.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Myslim ze nemusis mit strach. Pokud se menil olej a daval se tam ten co se davat ma, tak nebude problem. King mel 100 tis a bralo to trochu olej, tak delal go, ale ten s tim jezdil chorvatsko a zpet a porad na plnej, takze tam se ovalita pistu dala cekat. Nevim proc ma Tequila vydreny vacky, to se stavalo jen u jednoho rocniku zzr1200, takze to jsou bud ony, a nebo predchudce daval blbej olej.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Já jezdil pár let se spájeným (opravená díra) chladičem který opravou přišel o cca 20% chladící plochy a jediné že se mi zapínala sahara trochu častěji. Každopádně když se zapne sahara tak se má počkat až to dochladí motor-vypne a poté lze vypnout motor. Když to dělal obráceně tak motoru moc dobře nedělal..
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS