A dokuď neuděláš z manželky paní odpůrkyni, tak to jiný nebude.

taky jsem to nečekal
Jirka_Z píše: ↑čtv kvě 10, 2018 12:43:22![]()
![]()
blbečku
![]()
![]()
To by mi vyšlo draho...
Je super sledovat, když má někdo čas na to, na co čas nemám sám a ještě mu to jde
Taky bych se mohl možná někdy v dalších letech utrhnout, ale stejně bych to tam akorát kazil...
Já mám rád svůj Autobus a na něm bych rád pojel nějakou delší dovolenou, ale teď pár let to asi s mimčem a stavbou nedám, ale pak si to vynahradím![]()
![]()
Postýlku mám taky, kočár jsem ještě nekoupil, zděděné a nové hadříky jsme ještě neroztřídili ani nevyprali, přebalovák mám, ale ještě není doma, do porodnice sbaleno ještě nemáme, ale už pomalu začíná vyhrožovat, že si musí začít balit, protože takový ty první náznaky už pomalu přicházejí, novou skříň jsem koupil a smontoval, vyměnil koberec, vymaloval celej byt, ještě chci novou sedačku, aby mohla Ivča spát v obýváku a já měl celou ložnici pro sebe no a pak už to nějak dopadne
Kurde to moc žerete chlapciJirka_Z píše: ↑pát kvě 11, 2018 09:58:11Postýlku mám taky, kočár jsem ještě nekoupil, zděděné a nové hadříky jsme ještě neroztřídili ani nevyprali, přebalovák mám, ale ještě není doma, do porodnice sbaleno ještě nemáme, ale už pomalu začíná vyhrožovat, že si musí začít balit, protože takový ty první náznaky už pomalu přicházejí, novou skříň jsem koupil a smontoval, vyměnil koberec, vymaloval celej byt, ještě chci novou sedačku, aby mohla Ivča spát v obýváku a já měl celou ložnici pro sebe no a pak už to nějak dopadne
Tenhle víkend vyměním olej v ZZRce, abych mohl na Vysočinu příští víkend a pak už mám asi útrum na chvíli, no uvídíme
Držím palce a dej vědět jak jste na tom![]()
![]()
- taky se bavííímJirka_Z píše: ↑pát kvě 11, 2018 10:08:26 Já to nežeru, taky se tím celkem bavím popravdě.
Včera mi řekla: Za 40dní tady bude mimčo, nemáš nějaký obavy?
Odpověď: Ne, proč?
Ivča: No nevím, tak celkově, jako jestli to zvládnem?
Odpověď: Já? Nemám, protože ty to zvládneš.
Ivča: Jenom já, ty taky snad ne?
Odpověď: Jistě, ale třeba o štěňata se stará taky jenom fenka.
Ivča: Ty jseš debil.
A zapnul jsem TV a koukal na ČR - Rusko.
Jasně, že se snažím se starat a tak, ale motorka, mimčo, domek, práce - musel bych se rozkrájet...
mě už ne, já už NEMUSIM