Středobodem akce bude návštěva metropole Jablonné v Podještědí a exkurze do tamní Baziliky svatého Vavřince a svaté Zdislavy. To by samo o sobě nemuselo být tak zajímací jako to, že tam sou katakomby, takže se mrkneme i do nich. Podle počasí upravíme trasu buď na kratší, nebo na delší. Návštěva je domluvená na 13:00 takže buď dáme časný, nebo pozdní oběd. Já bych byl pro tu druhou variantu.
(Komu by přišlo to logo motorkari.cz divný, je to proto, že v podmínkách inzerce srazu na webu to je, tak sem to sem dal, já jsem tak hodný

Aktualizuji program:
Pátek příjezd, rozbor posledních událostí na poli motocyklistiky, pohovoření o nových trendech, možná nějaká menší konzumace mírně fermentovaných nápojů.
Sobota rozcvička, ranní běh, lehká makrobiotická snídaně a prohlídka ve 13:00 - pro rejpaly, možné termíny byly 13:00 a 16:00, z čehož mi tedy těch 13:00 přijde lepší i s ohledem na jednodenní návštěvníky. Takže stručně a jasně bychom kolem 11. vyrazili na vyjížďku tak, abychom třeba někde vytvořili malebnou fotoskupinku (je to dobrý, fotky nám nebude kazit KankX

Sobota večer zhodnocení celé akce, vyhlášení vítězů, rozdílení cen. Přemýšlím, že bychom si dali dle počasí buřtík u táboráčku.
Neděle snídaně, rozchod.
Podmínky dám postupně dohromady. Tak se hlašte.
Já a možná paní - Celý víkend
JirkaZ + možná Ivča- Celý vikend?
Zubr + Jinřiška - Celý víkend, pokojík
Šumavové - Pá-So 100% So-Ne 50% dvoulůžko, pokoj s nebesy, snídaně do postele
Tilda - celý víkend
Honza-Zed - pá-so
Jana a Vláďa - Pá-So
Mišák - Pá-So
Rudormi Pá-ne
Alarm Pá-Ne
Jerry pa-so
Seky pa-so