povánoční - předsilvestrovský večírek 28. - 30.12
- Kuba
- Ghostrider
28 je čtvrtek, v ten den je sraz na sklípku, najíme se a napijem, půjdem někteří spát a druhý den je na ostatních kdo chce zůstat není problém, ale někteří z nás asi už budou odjíždět, ale já jsem klidně pro to protáhnout do soboty 30/12/2006,
je to sraz kawistů, tudíž tam vem kamaráda, jen když sedlá kawu
je to sraz kawistů, tudíž tam vem kamaráda, jen když sedlá kawu
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
jasně, vem kawistů kolik chceš, pokud i babička sedlá kawu, tak ji vem takyTomyxxx píše:JJ se mnou to asi bude taky tak vypadat ze se tam ukážu jako nová tvář ale na celý víkend to asi nebude pač makáme skoro nonstop.Jo a vezmu sebou kámoše který sedlá taktéž kawu.(jestli teda mohu)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jo, zlatíčka, nevím jestli dostanu propustku, potřebuju se vysmeknout ještě v mezičase, takže uvidíme, jak to dopadne...dojet 28.12. okoštovat vínko (do bezvědomí, jak jinak ), 29. návrat (celkem riskantní záležitost, bo určitě budou lovy na vůdčí listy nasáklý lihem)
Technická-do kdy je potřeba dát vědět? Zákonná asi nedostane volno(i když za zeptání nic nedám) tak bych vám moh hodit vplen jednu dcerušu...ale ještě jsem to nenadhazoval, tak potřebuju vědět, jak dlouho ještě bude doma klid než se vytasím s tou besídkou
VW, došly fotky? vrátil se mi mejla, a nadával mi něco englijsky v tom smyslu, že adresa má nějakej dlouhodobej error, tak jsem z toho byl zmatenej...
Technická-do kdy je potřeba dát vědět? Zákonná asi nedostane volno(i když za zeptání nic nedám) tak bych vám moh hodit vplen jednu dcerušu...ale ještě jsem to nenadhazoval, tak potřebuju vědět, jak dlouho ještě bude doma klid než se vytasím s tou besídkou
VW, došly fotky? vrátil se mi mejla, a nadával mi něco englijsky v tom smyslu, že adresa má nějakej dlouhodobej error, tak jsem z toho byl zmatenej...